A MANOWAR bejelenti a „Kings Of Metal MMXIV” világkörüli turné első dátumát

A MANOWAR bejelenti az „Kings Of Metal MMXIV” világkörüli turnéjuk első időpontját: 2014. Március 14. A helyszín Oroszország, Moszkva – Luzhniki Palace of Sports

Ezen a turnén a MANOWAR előadja a teljes “Kings Of Metal MMXIV” albumot, valamint a további, halhatatlan himnuszokból egy „best of” válogatást; mindezt egy teljesen új színpadi produkció keretében.

„Az oroszországi MANOWAR rajongók ismét hangosan és tisztán beszéltek! Támogatójuk meghallotta a hívásukat! Készen állunk elhozni a valódi, arcolvasztó metal zenét ismét Oroszországnak!” mondta a MANOWAR basszusgitáros Joey DeMaio.

A MANOWAR „Kings Of Metal” album egy mérföldkő a metal történelemben. A lemez 1988. november 18-án került kiadásra, melyet az 1989-es világ körüli turné követett. Ezeknek az eseményeknek a 25. évfordulója alkalmából a MANOWAR  stúdióba vonult és jelenleg is a “Kings Of Metal MMXIV” album vadonatúj, speciális verziójú felvételét készítik.

Az új kiadás „az új lemezt az eredeti album tisztelete inspirálta, de további energiával, a mai technológiát teljes mértékben kihasználva és 25 év tapasztalatával, továbbá új megállapodásokkal és változásokkal fog elkészülni, amely magába foglalja azokat az élő elemeket, amelyekkel az évek során kiegészült” mondta a MANOWAR basszusgitárosa, Joey DeMaio. „Az albumon további bónusz anyagok és sok más meglepetés is megtalálható lesz.”

„Rengeteg kérést kaptunk a rajongóktól egy klasszikus turnét illetően, és ez az évforduló egy remek alkalom és lehetőség” kommentálta DeMaio.

További turné dátumok bejelentése hamarosan.

Kings Of Metal MMXIV World Tour világkörüli turné – Megerősített turné dátumok:

  • 2014. március 21. Oroszország, Moszkva – Luzhniki Palace of Sports

[youtube]http://youtu.be/yzwrGenw7oI[/youtube]

Manowar – Kings Of Metal Anniversary World Tour 2014 videó

 

Oszd meg!

Leave a Comment