A MANOWAR lesz a főcímdala az AFTER DARK akció filmjének, az EL GRINGO-nak

Az „El Gringo” téma a Manowar hamarosan megjelenő albumán található.

Az After Dark Action bemutatja az EL Gringo-t és mellette másik négy, eredeti adrenalin-pumpáló mozifilmet, mint egy kereskedelmi filmfesztivált országszerte, az amerikai piacokon és a VOD-on (Video On Demand) május 11-én.

Az Eduardo Rodriguez (Stash House) rendezte és Jonathan W. Stokes írta EL GRINGO egy férfiről szól, aki egy kétmillió dollárt tartalmazó táskával próbál Mexikóba menni, egy véres múlttal és egy tervvel, hogy kiélje hátralévő életét a tengerparton. Ehelyett ottreked egy sivatagi buszmegállóban, a csendes El Fronteras városban, ami nem túl bizalomgerjesztő – feledteti vele az óceánt – hisz egy pohár vizet is alig találni ott. Később, a pénzének híre szárnyra kap és eljut az alvilágba. Korrupt zsaruk, gengszterek és banditák hirtelen támadásának esik áldozatául. Embernünknek le kell mondania nyugdíjas terveiről, helyette ott ragad, és ott tölti napjait, végül megmenti a csendes El Fronteras-t látványos fegyveres harcok szédületes megjelenítésében.

Mozijegyek az EL GRINGO-ra és a többi After Dark Action filmekre már kaphatók. A helyszínekről és az elővételről további infok a www.afterdarkaction.com weboldalon.

Tekintsd meg a közelgő akciódús EL GRINGO bemutatóját, amelyben hallható a MANOWAR új nótájának egy jellegzetes része.

‘EL GRINGO’ BEMUTATÓ

Az EL GRINGO adott alkalmat először arra, hogy a MANOWAR kifejezetten egy mozifilmhez írjon dalt. A nóta bemutatja egy hősnek az erkölcs és a pénz közti küzdelmét, illetve az igazi értékeket az életben – a MANOWAR zenéjének visszatérő témáját. A banda nemrég posztolt online egy rövid ízelítőt a filmzenéből: EL GRINGO

„Mindenki szereti az akciófilmeket! A zenénk, az ütős látvány és a nagyszerű történet tökéletesen passzol, nem beszélve arról a lehetőségről, hogy láthatjuk, amint a zene életre kel a képernyőn” mondja a MANOWAR basszusgitárosa és zeneszerzője Joey DeMaio. „Az EL GRINGO egy nagy élmény volt, az After Dark Films csapatával öröm volt dolgozni, és készen állunk a folytatásra!” folytatta.

„Nagyon örülünk, hogy a MANOWAR, mint kreatív közreműködő részt vett az EL GRINGO-ban” mondja Courtney Solomon, a film készítője, valamint a After Dark Films tulajdonosa és vezérigazgatója. „A banda minden tudását és tehetségét beleadta a projektbe, és nem győzzük kivárni, hogy megoszthassuk a munkájukat a közönséggel mindenütt.”

Az új MANOWAR album kiemelt nótája „El Gringo„, és sok más dal az ereiben van a zenekarnak, ilyen a Warriors Of The World és a klasszikus MANOWAR himnuszok. Ezek világpremierjét, illetve digitális kiadását ünnepeljük 2012 júniusában.

A MANOWAR ezen a nyáron több európai fesztiválnak lesz a főzenekara, ahol az úlbumot és a legnépszerűbb felvételeik; a Warriors Of The World  10. évfordulóját ünneplik.

 A MANOWAR közelgő főzenekari fellépései:

 2012. június 16. Szombat: Ost Fest – Románia, Bukarest

2012. június 21. Kedd: Gods of Metal – Olaszország, Milánó

2012. július 6. Getaway Rock Fesztivál – Svédország, Gävle

2012. július 9. Dortmunder Music Week Festival – Németország, Dortmund

Oszd meg!

3 thoughts on “A MANOWAR lesz a főcímdala az AFTER DARK akció filmjének, az EL GRINGO-nak”

Leave a Comment