A Manowar visszatér az Egyesült Királyságba és Írországba egy teljes turnéval 2011 Novemberében

Hosszú 16 év után 2011 márciusában a Manowar diadalmasan visszatért az angliai Birmingham-be, egy történelmien teltházas koncerttel. Ez természetes, hogy nem volt elég a Manowarrioroknak az Egyesült Királyságban és visszakövetelték a világ leghangosabb bandáját, de most egy teljes Egyesült Királyság/Írország turnéval: Anglia, Skócia, Észak-Írország, Írország és Wales állomásokkal! A Manowar újfent meghallotta a rajongók hívását.

A tavasz folyamán a Battle Hymns 2011 Turné –amelyre akkor az összes jegy elfogyott- 1. szakasza meghódította: Amerikát, Görögországot, Svájcot, Angliát, Svédországot, Portugáliát, Hollandiát és Spanyolországot. A Battle Hymns 2011 UK/Írország Turné hozni fogja a Manowar erejét hihetetlen intenzitású, falat rengető előadással. A zenekar játszani fogja teljes egészében a debütáló albumukat a Battle Hymns-t és más egyéb epikus himnuszokat, amelyekért a MANOWAR rajongók élnek!

Az elővásárlási időszakban, ami 2011. július 22.-én, pénteken kezdődik a jegyek csak a Metal Hammer UK-n keresztül lesznek kaphatóak. A további részletekért maradjatok velünk!

Battle Hymns 2011 Egyesült Királyság/Írország Turné:

  • 2011. november 1. kedd – O2 Academy Glasgow – Glasgow, Skócia
  • 2011. nvember 4. péntek– O2 Academy Leeds – Leeds, Anglia
  • 2011. november 5. szombat– O2 Academy Brixton – London, Anglia
  • 2011. november 6. vasárnap– The Great Hall – Cardiff, Wales
  • 2011. november 9. szerda – The Academy – Dublin, Írország
  • 2011. november 10. csütörtök – Mandela Hall – Belfast, Észak-Írország

Fordító: Döme Bernadett

Oszd meg!

Leave a Comment