Manowar Bulgária 2022

A MANOWAR visszatér Bulgáriába egy exkluzív 15 éves jubileumi ünnepségre

2022 telis tele van a rajongók számára különleges ünnepségekkel, ezért a MANOWAR a jövő évi naptárat egy újabb kiemeléssel egészíti ki: a MANOWAR exkluzív előadásával Plovdivban fogja megünnepelni a MANOWAR első, 15 évvel ezelőtti, történelmet-író előadásának évfordulóját.

Erre az egyszeri eseményre 2022. július 4-én fog sor kerülni, egy nappal a 2022-es Hills Of Rock Festival után.

A MANOWAR 2007. júliusában játszott először Kavarnában, Bulgáriában. A zenekar a rajongók régóta fennálló hitét egy epikus műsorral díjazta, a Mila Rodino, azaz az ország nemzeti himnuszának erőteljes és megindító előadását is beleértve. A banda a rákövetkező évben visszatért a helyszínre és több mint 5 órán át tartó előadással lepte meg a bolgár Manowarriorokat!

„Bulgária és a bolgár manowarriorok nagyon különleges helyet foglalnak el a szívünkben!” – mondta Joey DeMaio. „Örömmel fogadtak minket hazájukba és a szívükbe, amikor először játszottunk, és minden egyes alkalom, amikor visszatérünk, különlegesebb az előzőnél. A 15 éves évforduló ünnepség egy kifejezetten Bulgária számára létrehozott, egyedülálló előadás és egy olyan látvány lesz, amelyet nem szabad kihagyni!”

A MANOWAR visszatérése Bulgáriába a „CRUSHING THE ENEMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR ’22” nevű turné része lesz, amely az együttes karrierjéből olyan rajongói kedvencekkel lesz tele, amelyek külön tisztelettel adóznak az alábbi hat stúdió album kerek évfordulójának.

MANOWAR albumok és évfordulók

40th Anniversary of Battle Hymns 

35th Anniversary of Fighting The World

30th Anniversary of The Triumph Of Steel

20th Anniversary of Warriors Of The World

15th Anniversary of Gods Of War

10th Anniversary of The Lord Of Steel

Jegyek a MANOWAR Bulgária előtti tisztelgésére most kaphatók: www.ticketstation.bg

Oszd meg!