Hail To England pólók és pulcsik!

Újdonságok a The Kingdom Of Steel-ben: „Hail To England” pólók és pulcsik nem csak férfiaknak!

A mindenidők egyik legnépszerűbb és legkeresettebb MANOWAR motívuma most 3 ruházati termékünkön is elérhető.

A „Hail To England” grafikája az egyik legikonikusabb motivummá vált a heavy metal történetében. Részletességgével és gazdag színvilágával a „Hail To England” annyira gazdag művészi alkotás, hogy szinte valódivá válik a szemlélője előtt.

A „Hail To England” most megvásárolható kizárólag a The Kingdom Of Steel üzletben.

MANOWAR „Hail To England” póló

Ennek a kiváló minőségű pólónak jellemzője a csodálatos „Hail To England” teljes mellkast befedő grafikája, továbbá a hátán egy másik színes motívum és a klasszikus MANOWAR szlogen található: „Death To False Metal.” A teljes design újra lett ellenőrizve és frissítve! Ez egy igazi modern klasszikus!

MANOWAR „Hail To England” női póló

Szexy MANOWAR csajainknak tervezett stílusos, karcsúsított „Hail To England” női póló dekoratív díszítő varrással, hogy minden party és koncert csillagává tegyen. A kiváló minőségű póló jellemzői a csodálatos „Hail To England” teljes mellkast befedő grafikája, továbbá a hátán egy másik színes motívum és a klasszikus MANOWAR szlogen található: „Death To False Metal” csakúgy, mint a férfi pólóknál (amelyek szintén tökéletes alternatívát jelentekenk a lányoknak, akik jobban szeretik ezt a póló stílust, mint a női fazont.) A teljes design újra lett ellenőrizve és frissítve! Ez egy igazi modern klasszikus!

MANOWAR „Hail To England” cipzáras pulcsi

A „Hail To England” cipzáras pulóver jellemzői a hihetetlen „Hail To England” teljes hátat befedő grafikája és a nagy MANOWAR logo elöl, bal mell-részen. Tökéletes választás férfinak és nőnek egyaránt! A teljes design újra lett ellenőrizve és frissítve! Ez egy igazi modern klasszikus!

Tökéletes harci felszerelések az igazi Manowarrioroknak és „rabszolga nőiknek”!

Találkozunk itt:
www.thekingdomofsteel.com

Oszd meg!

Leave a Comment