Hivatalos MANOWAR Party Budapest, 2012.08.25.

A Magyar Manowar Club (MMC) minden Manowarriort meghív a 2012. augusztus 25-én, a Zúzda Rock Kertben (1119 Budapest, Fehérvári út 87. (Kocsis utca)) megrendezésre kerülő Hivatalos MANOWAR estre, ahol együtt ünnepeljük meg a „The Lord Of Steel” c. új MANOWAR album megjelenését.

Az MMC felhívja minden heavy metalt és MANOWAR zenekart kedvelő harcos figyelmét, hogy jöjjön el és mutassuk meg a MANOWAR zenekarnak, hogy Magyarországon is vannak rajongóik, akik szakadatlanul harcolnak az igazi heavy metal-ért és azért, hogy a zenekar 10 év után végre Magyarországra is ismét ellátogasson!

Az egész estés heavy metal partyn fellép a Tűzvihar zenekar, és a Play and Kill. A Play and Kill a MANOWAR tiszteletére összeállt zenekar, nevük jól szemlélteti a MANOWAR felé érzett tiszteletet, és alázatot is egyben. A zenekar, tucatnyi MANOWAR koncert megtekintését és MANOWAR házibulit követően a Magyar Manowar Clubból nőtte ki magát.

Facebook esemény

JEGYEK:

Belépő a helyszínen: 690 Ft , Elővételben: 500 Ft

JEGYRENDELÉS

Gyere, el te is a valaha volt legnagyobb MANOWAR partyra! Bízunk benne, hogy jelenléteddel Te is támogatod az est létrejöttét és sikerességét, illetve segítségeddel egy olyan jó rendezvényt hozhatunk össze, amelyet a későbbiekben a MANOWAR zenekar egy budapesti koncerttel koronáz majd meg. Ne adjuk fel! Hail and Kill!

Információk a Zúzda Rock Kertről : 

A party résztvevői a klubba történő belépésükkel elfogadják és betartják a Zúzda Rock Kert házirendjét.

 Zúzda Rock Kert (1119 Budapest, Fehérvári út 87. (Kocsis utca)) www.zuzdarockkert.hu


Fehérvári út 87 nagyobb térképen való megjelenítése

Oszd meg!

7 thoughts on “Hivatalos MANOWAR Party Budapest, 2012.08.25.”

Leave a Comment