A MANOWAR bejelentette a „Kings Of Metal MMXIV” világ körüli turné következő dátumát

Oroszország, Krasnodar - Olymp Palace of Sports - Kings Of Metal MMXIVA „Kings Of Metal” 25. évfordulójának alkalmábóla MANOWAR bejelenti a “Kings Of Metal MMXIV” világturné következő időpontját és helyszínét:

2014. március 19. szerda, Oroszország, Krasnodar, Palace of Sports „Olymp” Krasnodar

Jegyek: http://bit.ly/1bZX6UI

A MANOWAR a teljes “Kings Of Metal MMXIV” albumot végig fogja játszani a turnén, valamint egy „best of” válogatást a sok másik halhatatlan metal himnuszok közül, mindezt egy teljesen új színpadi produkció keretén belül.

„Izgatottan várjuk az első Krasnodari látogatásunkat, ahová egy különleges, jubileumi turnét hozunk abba a városba, ahol még sosem játszottunk azelőtt! Leolvasszuk az arcokat Krasnodarban, mint még soha egyik banda sem!” mondta a MANOWAR basszusgitáros Joey DeMaio.

Krasnodar a Kuban folyónál található, mintegy 148 km-re (92 mérföld) északkeletre a Fekete-tengertől, és kb. 15 órára Moszkva déli részétől.

A MANOWAR “Kings Of Metal” albuma, egy mérföldkő a metal történelemben, amelyet 1988. november 18-án adtak ki először, s melyet egy világkörüli turné követett 1989-ben. Ennek az eseménynek a 25. évfordulója alkalmából a MANOWAR egy teljesen új, speciális változatban újra kiadja az albumot, „Kings Of Metal MMXIV” címmel, amelyet szintén egy világ körüli turné, a „Kings Of Metal MMXIV” World Tour követ majd.

További turné dátumok hamarosan, beleértve az első 2014 nyári, kültéri fesztivál dátumát is.

 

Kings Of Metal MMXIV World Tour világ körüli turné – megerősített turné dátumok:
2014. március 19. szerda
Oroszország, Krasnodar – Olymp Palace of Sports
2014. március 21. péntek
Orosország, Moszkva – Luzhniki Palace of Sports
2014. március 23. vasárnap
Oroszország, St. Petersburg – Yubileyny Sports Palace

www.manowar.com

www.facebook.com/manowar

Oszd meg!

Leave a Comment