Megjelenik-e THOR a partyn?

Az OMSZ előrejelzése szerint a napok óta tartó kánikula holnap fog tetőzni, az időjósok szerint meg fog dőlni a melegrekord. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz a Zúzda Rock Kertbe történő belépéskor a karszalag felmutatásával mindenkinek egy ingyen hideg korsó sörre jogosító kupon jár, és a naplementéig klimatizált helyiségben várhatjuk az első koncert kezdését. Aki nem tart ennyire a melegtől, a kerthelyiségben várhatja meg a sötétedést, illetve a csirkepaprikás elkészültét.
Állítólag késő délután már kialakulhatnak záporok, zivatarok, illetve ahogy a nap lemegy és belemegyünk az éjszakába, a buli hevében egyre jobban le fog hűlni az idő, ami nekünk tökéletes felfrissülést jelenthet! Az előrejelzések szerint vasárnap hajnalban erőteljes lehűlés várható a hidegfront érkezésével, ami Budapestet már éjjel elérheti, ekkor a szél feltámad majd és záporok, zivatarok várhatóak. A viharok hevességéről egyenlőre nincs részletesebb információ, de kérjük, mindenki legyen elővigyázatos, figyelje a meteorológiai jelentéseket!
A klub történetében szinte minden MANOWAR koncert alkalmával esett az eső, a Magic Circle Fesztiválok alkalmával Bad Arolsen-ben közvetlenül a koncert kezdése előtt a frissítő eső után csodálatos szivárvány kerekedett felül a reflektorfények mindent elnyomó fényén a Ben-Hur dallamai közben. Loreley-ben szintén esett, igaz, nem a MANOWAR koncert alatt, valamint Tolminban is vészjóslóan beborult az ég, de csupán 1-2 esőcsepp erejéig, épp csak hogy ezen hagyomány ne szakadjon meg akkor sem. Nálunk szabadtéren csupán egyszer lépett fel a MANOWAR, a 2002-es Summer Rocks Fesztiválon. Akkor szintén esett az eső… Persze a fenti esetek a legkevésbé sem értek minket kellemetlenül, épp ellenkezőleg!
Úgy tűnik, a magyar rajongóknak a MANOWAR esővel jár, mind a koncertek, mind a hivatalos MANOWAR Party alkalmakor. Bár most nem koncert lesz, de talán épp egy meglepetés vendég érkezésének hírét hozza el az eső?! Talán THOR isten a bolondját járatja velünk, és megmutatja, mi az a „Thunder In The Sky”?!
Egy biztos, a holnapi partyn több rekord is megdőlni látszik; a hőmérsékleten felül a leghangosabb heavy metal zenekarnak a leghangosabb heavy metal partyján veszünk majd részt, ahol a legkitartóbb rajongók ajándékokkal térnek majd haza…
Hail, Kill and Party!
Oszd meg!

Leave a Comment