Manowar – Dave Chedrick lett az új dobos

MANOWAR új dobosa Dave Chedrick

A Hammerfall és Yngwie Malmsteen volt dobosa, Anders Johansson még 2019 tavaszán csatlakozott a MANOWAR legénységéhez. A svéd zenész 2019 márciusában debütált a bandában a csehországi Brnóban és az ő dobjátéka hallható a The Final Battle címre keresztelt és elvileg három részesre szánt EP első felvonásán. Ha lesz is folytatás, azokon már nem ő fog dobolni, ugyanis családi okok miatt távozni kényszerült a zenekarból.

„Családi okok miatt jelenleg a lehető legközelebb kell maradnom svédországi otthonomhoz, ezért nem fogok tudni fellépni a Manowar közelgő turnéján. A csapat és a rajongók támogatása a kezdetektől fogva elképesztő volt, minden érintett habozás nélkül befogadott a szívébe, és életre szóló barátokat szereztem. Köszönöm mindannyiótoknak a nagyszerű pillanatokat!” – jelentette be a dobos közösségi oldalain.

Dave Chedrick személyében már meg is van a pótlás, az aktuális Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22/’23 turné állomásain a korábban többek között a Ravenben és a Kill Ritualban bizonyított Dave Chedrick csatlakozik majd a veterán heavy metalosokhoz. A szóban forgó turné június 22-én startol Athénban, és idén mindössze néhány európai állomása lesz, a menet jövő év elején kapcsol igazán magas fokozatba, de még várhatók további koncertek is. Magyar fellépés a jelenlegi állás szerint nem várható.

Forrás: rockvilag.hu

Oszd meg!

Leave a Comment