A 2010-es fesztivál

A IV. Magic Circle Fesztivál 2010-ben Szlovéniában, Tolmin-ban kerül megrendezésre a több éve működő Metalcamp fesztivál helyszínén. A Metalcamp egy több napos metal fesztivál, érdekessége az önmagában is sokat sejtető rendezvénynek, hogy a helyszín az Isonzó és a Tolminka folyó összefolyásánál helyezkedik el kb. 1 km-re Tolmin városától…

A IV. Magic Circle fesztivál 2010-ben Szlovéniában, Tolmin-ban kerül megrendezésre a több éve működő Metalcamp fesztivál helyszínén. A Metalcamp egy több napos metal fesztivál, érdekessége az önmagában is sokat sejtető rendezvénynek, hogy a helyszín az Isonzó és a Tolminka folyó összefolyásánál helyezkedik el kb. 1 km-re Tolmin városától.

A parkolás és a kemping a 2010-es fesztiválon ingyenes, kövesd a „Metalcamp” parkoló jeleket Tolminban. Mind a parkolás, mind a kemping csak akkor engedélyezett, ha az a kijelölt helyeken történik, ezért kérjük, kövesd a biztonsági személyzet utasításait ezügyben. Figyelem! Az ingyen parkolás csak a Magic Circle fesztivál idejére vonatkozik! Az előtte lezajló Metalcamp fesztivál vendégeinek ugyanazon a helyen 2009.07.05-11-ig a parkolásért fizetni kell! Július 5-11-ig a parkolás díja 20 euró, a 3 napos látogatás esetében 15 euró. Az ár járművenként értendő, függetlenül attól, hogy hányan érkeztek az adott autóval. Parkolójegyet a helyszínen lehet vásárolni, Kérjük, a parkolójegyedet helyezd el az autód bal szélső szélvédőjére, baloldalra, BELÜLRE!

A kemping a Metalcamp idején érvényes Metalcamp fesztivál-jeggyel ingyenes. A Magic Circle fesztivál idején abban az esetben, ha érvényes Magic Circle fesztivál jeggyel rendelkezel, szintén ingyenes. Vigyázz értékeidre! Mindenki saját felelősségére kempingezik, a kemping területén történő esetleges lopásokért, egyebekért a szervezők nem vállalnak felelősséget! Az elsősegély nyújtási pontok nyitva vannak a nap 24 órájában mindenhol a fesztivál területén. Javasoljuk a csoportos előfoglalást a kempingre min. 20 fős társaságok esetén. A kemping ketté van osztva autós kemping és kemping területre. Térképet ITT meg tudjátok lesni.

Ne feledd! A kemping a látogatóknak a 3 napos és az 1 napos jeggyel is ingyenes, de csak a jegy érvényességi ideje alatt! Az érvényességi idő eltelte után a kemping területét 11 óráig el kell hagyni!

Parkolójegy, csoportos jegyfoglalás, stb. vásárlási lehetőség a Metalcamp Shopban!

Vásárlási lehetőségek

Figyelem! A készpénzt nem fogadják el a fesztivál területén! A fesztivál ideje alatt MC étel és ital kuponokat lehet vásárolni a kupon irodákban. A helyszínen különböző étel és italválaszték kapható elfogadható áron, megfelelő mennyiségben. Vegetáriánus ételek is kaphatóak! A hivatalos MC merch standnál limitált különleges MC pólók és mindenféle egyéb merch cuccok várnak rátok.

Jegyvásárlás és egyéb tárgyak vásárlása: Metalcamp Shop!

Mosdók, higiénia, egészségügy

A kemping területén a wc-k és a zujanyzók is megtalálhatóak. Kérjük, ügyelj a tisztaságra a fesztivál területén és a környéken is! Használd a fesztivál területén elhelyezett szemetesládákat és használd a szelektív hulladékgyűjtőt is. Úszni nem tilos, de csak saját felelősségre!

Akadálymentesítés

Kerekesszékkel, vagy kísérő segítségére támaszkodva érkező testi fogyatékos embereknek a fesztivál ingyenes. Ők használhatják a VIP-kempinget, amely lehetővé teszi a könnyebb utat a fesztivál területén. Akadálymentesített mosdó áll rendelkezésükre. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ebben az esetben hivatalos orvosi igazolást fogunk kérni érkezésedkor!

Személyzet, info pont

Az info pont személyzete az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésedre: menetrendek, információ a programokról, hírközlés a dedikálásokról, és minden egyéb fesztivállal kapcsolatos infokról. Itt lehetőséged van leadni a talált tárgyakat, illetve üzenetet hagyni, ha elvesztettél valamit.

Fényképezés

A fényképezés csak személyes használatra, zsebfényképezőgépekkel engedélyezett. Bizonyára megérted, hogy szerződéses kötelezettségek miatt nem használhatsz professzionális fotó berendezéseket, videokamerákat a fesztivál területén. A biztonsági személyzet nem vállal felelősséget azok megóvásáért! Akit mégis rajtakapnak ilyen felszereléssel, el kell hagynia a fesztivál területét. Az ilyen felvételeket ai biztonsági személyzet lefoglalja.

A fesztiválra tilos hozni: dobozokat, flakonokat, kemény drogokat, olyan tárgyakat, amelyek testi sértésre használhatóak; lövedékeket, késeket, fegyvereket. A fesztiválon minden látogató saját felelősségére látogathatja. A látogató is felelős a vagyonáért, amit magával hoz. A szervező nem vállal felelősséget semmilyen elveszett vagy megrongálódott vagyontárgyért! A szervező nem vállal felelősséget a szlovén jog megsértéséért, harmadik fél által keletkezett lopásért, sérülésért, mely a fesztivál ideje alatt történik.

Utazás, megközelítés

Ljubljana, Szlovénia fővárosa Tolmintól 95 km-re található. Magyarországról Szovénia fővárosába kell eljutnod, majd onnan a „Most na Soci” vasútállomástól (Tolmintól 5 km) jelképes árért oda-vissza buszjárat indul a Metalcamp helyszínére. Repülővel szintén a fővárosba tudtok eljutni, ahonnan utatokat a fentiek alapján folytathatjátok.

Kutyák és macskák a fesztivál területére nem hozhatók!

Oszd meg!

Leave a Comment