A Magic Circle Fesztivál Program Sátra!

A Magic Circle Fesztival Program Sátra nyitva áll mind július 9-én pénteken és 10.-én szombaton. A sátor helyszínéül a kemping közepe fog szolgálni, ami egyben a bulizni vágyók centruma is lesz.

A Magic Circle Festival Activities Tent a legjobb hely, arra hogy jól érezd magad, találkozz a barátaiddal és a legfontosabb, hogy új ismeretségeket köss azokkal, akik szintén meghalnának a metálért, csak úgy, mint Te (és mint a MANOWAR, mint azt már jól tudod)!

A hatalmas mennyiségű sör és étel mellett, a sátor események sorozatát vonultatja föl a rajongók számára. Üzenetet hagyhatsz a MANOWAR-nak a ’Wall Of Metal’ (’Metal Fal’-) on, aminek helye a mega sátorban lesz, de ha inkább szeretnéd képekben megörökíttetni a mondanivalódat, akkor azt is megteheted a Manowar Kamera Stábján keresztül, akik jelen lesznek bizonyos időpontokban mindkét nap, hogy meginterjúvolják a rajongókat. Az elkészült anyagot később a zenekar rendelkezésére bocsátják, ami később akár egy Manowar DVD-n végezheti! Hát nem őrületes?

Szintén lesz heavy metal karaoke (Heavy Metal Karaoke), léggitár verseny ( Air Guitar Contest) és Manowar dalszöveg verseny (Manowar Lyric Game), amelyek nyertesei sok és értékes díjakkal lesznek gazdagabbak! Már kezdhetsz is gyakorolni!

E kiváló programok mellett lesznek szexis sztriptíz és rúdtáncosok, illetve kardvívó bemutatók, előadások és ne felejtsük el megemlíteni WOLFGANG HOHLBEIN-t sem,- Németország legkeresettebb fantasy íróját és egyben a MANOWAR-ral közös megalkotóját a ’The Asgard Saga’ projectnek- aki felolvasást fog tartani (mind angolul és németül) a THOR című könyvéből. Az író részt fog venni egy Question & Answer (kérdezz-felelek) illetve Autograph Signing Session (autógramm osztás) programon. További információkért látogass el a ’The Asgard Saga’ project hivatalos honlapjára: www.asgard-saga.com

Érdekelt vagy a norvég mitológiában? Ha igen, készülj föl a Norse Mythology Trivia Game-re (norvég mitológiával kapcsolatos és annak részleteire kiterjedő játékra) és nyerj hatalmas nyereményeket!

Be akarod bizonyítani, hogy igaz metal harcos vagy? Vegyél részt a ’The Warrior’s Triathlon’ (harcosok triatlon)-ján, ami magában foglalja a sörivó és az Eric Adam stílusú sikoly versenyt, illetve állóképesség próbát!

Légy tanúja az egyik legközkedveltebb és legforróbb Magic Circle Festival eseménynek: a The Miss Manowar Contest-nek (Legszebb női Manowar rajongók versenyének)! Igazi csemege a férfiak számára! Nézd meg a világ legszebb női heavy metal rajongóit: akik Manowar Rajongók! Mint mindig, itt is hihetetlenül értékes díjak várják a nyerteseket!

Minden éjszaka a sátor Heavy Metal Disco-t fog üzemeltetni, így bulizhatsz ott barátaiddal, ihatsz sört és élvezheted a legnagyobb heavy metal klasszikusokat hajnalig.

Ne hagyd ki! A The Magic Circle Activities Tent az események helye! Ha szeretnél részt venni bármely programon, jelentkezz most és biztosítsd be a helyed! Küldj egy e-mail-t a fanactivities@magiccircle.com-ra és foglald bele a :

  • teljes neved (keresztnév, vezetéknév)
  • születési dátumodat (nap/hónap/év)
  • városodat
  • országodat
  • mobil számodat
  • és azt is tüntesd fel feltétlenül, hogy melyik versenyen szeretnél részt venni (Karaoke, Air Guitar, Manowar Lyric Game, Norse Mythology Trivia, The Warrior’s Triathlon or Miss Manowar Contest).

A versenyzők létszáma limitált, így jelentkezz minél hamarabb!

(A The Warrior’s Triathlon és Miss Manowar Contest részvételéhez feltétel a 18. évet betöltött életkor!!)

Szintén beírhatsz az Official Magic Cirlce Festival Guestbook – ba (a Hivatalos Magic Circle Festival Vendégkönyvbe), sőt még a fotódat is beragaszthatod, amennyiben hozol magaddal egyet!

Sajnos most nem áll módunkban Ultimate Fan Package-ekkel szolgálni ezen a fesztiválon, de ne aggódjatok, a jövőbeni turnékon és fesztiválokon ez újfent elérhető lesz.

Továbbá, a Magic Circle Festival Activities Tent – be (Magic Circle Festival Program Sátrába) a belépés természetesen ingyenes.

A programok részletes leírásáért és bővebb tájékoztatásért katt ide: http://www.magiccirclefestival.com/en/, ha pedig meg szeretnéd venni a jegyed a Magic Circle Festival @ Metalcamp-re, akkor látogass el erre a linkre:
http://www.metalcamp.com/index.php?page=shop&item=16 .

Oszd meg!

Leave a Comment