A MANOWAR a The Lord Of Steel World Tour elnevezésű turnéját élő kiadással ünnepli

 

A MANOWAR a Lord Of Steel World Tour 2012/2013 turné egy élő verzióját fogja kiadni EP-n, a csehországi, finnországi, németországi, olaszországi, oroszországi és svédországi előadások felsorakoztatásával.

„Az első showtól (Zaragoza,Spanyolország) az utolsóig (Yekaterinburg, Oroszország) a The Lord Of Steel World Tour egy fantasztikus élmény volt” mondta Joey DeMaio. „Az új dalok első előadása a rajongóid előtt az a végső teszt, ahol a dalok ereje kapcsolatba lép az emberrel, ami fontos. A rajongóink teljesen brutálisak voltak és megőrültek, ezt hallani fogod az új EP-n” folytatta. „The Lord Of Steel Live” egy köszönet csodálatos rajongóinknak; amely örökre halhatatlanná teszi ezt a turnét és azokat, akik részt vettek rajta.”

Az album a MANOWAR saját; „Hell and Haus Wahnfried” nevű stúdiójában lesz keverve és maszterizálva, személyesen Joey DeMaio és a régóta a MANOWAR-nak dolgozó Dirk Kloiber mérnök által.

MANOWAR_Live_Frankfurt

A „The Lord Of Steel Live” digitális kiadása mint egy iTunes exkluzív, világszerte 2013. július 9-én jelenik meg, CD-n pedig az üzletekben, illetve a www.thekingdomofsteel.com -on keresztül vásárolható meg 2013. augusztus 16-tól.

Kiemelt számok:

El Gringo

Expendable

Hail, Kill And Die

Manowarriors

The Lord Of Steel

Thunder In The Sky

Oszd meg!

Leave a Comment