A MANOWAR bevezeti a Kört

Mint egy szolgáltatását a nemzetközi rajongók közösségéből, a MANOWAR létrehozta „A Kör” -t (The Cricle), vagyis azon önkéntesek csoportját, akik elhivatottan támogatják a bandát a meglévő és új rajongók elérésében az összes kommunikációs eszközzel, a világ minden tájáról, saját anyanyelvükön.

Az egyes országok képviselői folyamatosan frissítik a MANOWAR -ról szóló híreket és megosszák Manowarriors társaikkal, de támogatja a zenekar küldetését is saját ötleteivel, és kezdeményezéseivel, valamint segít hordozni az igaz metal szellemét szerte a világon.

Munkájukkal a Kör képviselői naprakészen, a kedvenc bandájukról szóló, legfrissebb hírekkel segítik a rajongókat saját országukban.

Az elkövetkezendő hónapokban A Kör támogatja a MANOWAR-t azáltal, hogy a világ Manowarriors-ai első kézből tájékozódhassanak a MANOWAR új stúdió albumáról, amely ezen a nyáron jelenik meg közelgő nyári fesztiváljaikon.

A Kör (The Circle) jelenleg korlátozott számú képviselővel működik, de ennek száma folyamatosan növekedik.

A tagokat a MANOWAR rajongók hűséges tagjainak hatalmas csoportjából választották ki, akik közismerten a legnagyobb rajongók a világon, és olyan rajongókból tevődnek össze, akik támogatták a bandát több szempontból is; néha a fórumokon, közösségi oldalakon, saját weboldalaikon, a helyi közösségüken keresztül, vagy esetenként ezen eszközök kombinációjával.

Rajongók, akik támogatni szeretnék a MANOWAR-t és úgy gondolják, hogy további javaslatokat, információkat osztanának  meg országuk rajongóival, kérjük, lépjen kapcsolatba a MANOWAR zenekarral a circle[at]magiccirclemusic.com címen.

A Kör képviselői::

Belarus – Ivan Botvich

Brazil – Fabio Eduardo Souza – Fabio Souza

Bulgaria – Georgi Vrubchev

Croatia – David Ranogajec

Denmark – Jens Stausgaard

England – Matthew Verrell – CircleEngland

Finland – Pietari Heino – Voimis

France – Roxane Didierlaurent – Roxane Dila

Greece – Jim Immortal

Hungary – Balázs-Csiki Tamás – Thomas

Italy – Jael Pendragon

Japan – Yuki Fujita – Orimuh

Netherlands – Pierre Vissers

Northern Ireland – Sam McGookin – FireandSteel

Poland – Katarzyna Wiśniewska – Lacrima

Portugal – Pedro Serra – Lusitanian Warrior

Romania – Ruxia Sandru

Scotland – Ian Garnett

Spain – Lorena Yusta – Lorena

Sweden – Pascal Husak – Cerus

Turkey – Yiğit Elvis Ilgü

USA – Troy King – Sinister Minister

Tekintsd meg a Metal Hammer Steel kiadását. Amellett, hogy ez egy nagy különlegessége a MANOWAR-nak, és egyedülálló művészeti alkotás Ken Kelly-től, egy különlegességet fogsz találni magadról és a világ Manowarriorjairól, és A Körről! (Vedd szemügyre… talán magadat is megtalálod a photokon!)

http://bit.ly/thelordofsteel

Nagy tisztelet azoknak, akik segítenek nekünk, hogy a világ Manowarrior-jai még közelebb kerülhessenek egymáshoz, és terjesztik az igaz heavy metal szellemét és egy hasonlóan nagy tisztelet minden testvérünknek, aki támogatja a MANOWAR-t!

Oszd meg!

Leave a Comment