A MANOWAR felfedte a „Gods And Kings” 2016-os világ turné színpadterveit

A Bochum-ban, (Németország)  tartott sajtótájékoztató alatt Joey DeMaio felfedte a német és a nemzetközi újságíróknak és a különleges vendégeknek a közeledő 2016-os „Gods And Kings‘ világturné színpadterveit, amely pontosan 2016 január 14-től kezdődik.

„Ez az új produkció telis-tele van olyan dolgokkal, amiről egy MANOWAR rajongó álmodhat: erős hangzás, szenzációs látvány, és az összes himnusz, amiket a rajongóink imádnak!” – nyilatkozta Joey DeMaio. „Mi már nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a monumentális, fantasy világot életre keltsük a színpadon a rajongóinknak!”

MANOWAR-Joey DeMaio_press conf Bochum
Joey DeMaio / Fotó: Sebastian Konopka (c) 2015 Magic Circle Entertainment. All rights reserved.

A „monumentális” nem csak a mottója az új turnénak, hanem produkció a hatásköre is: 300 000 Wattnyi bombasztikus hangerő, több mint 150 m² nagy felbontású 6k LED képernyők szolgáltatják majd a vizuális káprázatot, ami ellátja majd a MANOWAR  eddigi legnagyobb hatókörű beltéri produkcióját. Micsoda gyönyör lesz ez a metal fanok füleinek és szemeinek! A produkciót 6 kamion és 5 busz fogja szállítani több mint 8000 kilométeren és 12 országon keresztül. Több mint 100 specialista lesz a tagja a csapatnak, akik a háttérben segédkeznek majd a látványos produkció bemutatásában egyik estéről a másikra.

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad
A sajtótájékoztató ugyancsak színhelye volt a 3 zenei videó világpremierjének, melyek ünneplik a MANOWAR világközi sikerét: ‘The Heart Of Steel MMXIV’, ‘The Dawn Of Battle’ és a ‘Warriors Of The World United’ videókat mutatták be, az utolsó kettőt a 2015-ös Monsters Of Rock brazíliai fesztiválon vették fel, több mint 40 000 fan előtt, a MANOWAR legfrissebb 2015-ös show-ja keretében.

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad-2
„Ezekkel a videókkal szeretnénk köszönetet mondani a rajongóinknak, akik a legjobb rajongók az egész világon!” – mondta Joey DeMaio. „Azoknak, akik még nem voltak MANOWAR show-n még, azt mondanám, hogy ezek a videók megmutatják azt az összehasonlíthatatlan szeretetet amit mi érzünk a színpadon, és azt az energiát ami a banda és a legjobb rajongók között ég az egész világon. Nincs jobb inspiráció, sem jobb elismerés mindazért, amit mi csinálunk!”.

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad-3
A MANOWAR metál himnuszai és hangzási védjegye: a hangos mégis kristály tiszta hangzás, ami ünnepelve lesz egész Európán keresztül: Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Németországban, Dániában, Norvégiában, Svédországban, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Finnországban, és az ez idáig még felfedezetlen Fehéroroszországban.

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad-5

” Ez a turné egy igazi multimédiás élmény lesz!” – magyarázta DeMaio. „Hónapokig dolgoztunk fáradhatatlanul a kreatív csapatunkkal és a produkciós dizájnerekkel, hogy különleges hangi és képi hatást alkothassunk meg a premieren. A mottó, mind zeneileg, mind képvilágilag, „Gods and Kings„, és ezt is fogjátok kapni! A show a közönséget egy teljesen más időbe és világba fogja röpíteni: lesznek ősi műemlékek, démonok, királyok és… Hát nem mondhatom el az egészet! Olyan lesz mint egy hősies, epic mozifilm. Vagy még annál is jobb, a koncert ideje alatt az ősi Rómában, Görögországban és Valhallában élhetsz majd!”

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad-7

A “Gods And Kings VILÁG TURNÉ 2016″ a “Kings Of Metal MMXIV„-ot ünnepli és az közelgő “Gods Of War” évfordulóját, amit 2007-ben eresztették a világra. A dalok listája leginkább ezekről az albumpkról lesznek megpakolva, plsu még sok más hmnusszal és különleges meglepetéssel egy varázslatos új színpadi produkció keretében, melyet a turné fő témája, a „Gods and Kings” azaz a irályok és az istenek ihlettek meg.

MANOWAR-Gods-And-Kings-turne-szinpad-8
A MANOWAR nemrégiben bejelentette az Ultimate Fan Package Upgrade-et erre a turnéra. Ezek a frissítések vagyis inkább mondjuk úgy extra jegyek, biztosítják a legelragadotabb rajongóknak a legkülönlegesebb élményeket, melyek fokozott élményt biztosítanak a show keretein belül. Az „Upgrade jegyek” már elérhetők, természetesen limitált mennyiségben az összes „Gods and Kings” 2016-os világ turnéra, melyek csak a következő oldalon érhetők el: thekingdomofsteel.eu. Fordító: Ruby

Oszd meg!

Leave a Comment