A MANOWAR lesz a főzenekar a 2012-es Ost Fesztiválon, Romániában

Bukarestben egy sajtótájékoztatón Joey DeMaio és Sorin Sararu; rendezvényszervező bejelentették, hogy a MANOWAR lesz az Ost Fesztivál főzenekara 2012. június 16-án. További info hamarosan!

Frissítve: 2012.03.22

„Örülünk, hogy visszatérünk Románia őrült és nagyon muzikális közönségéhez, egy közönséghez, amely tudja, hogyan kell élvezni egy heavy metal koncertet, és aki bebizonyította, hogy képes szuper hangosan énekelni, mint amilyen a MANOWAR hangja élőben, ami nem könnyű feladat”, mondta DeMaio.

A MANOWAR teljesítménye az Ost Fesztiválon fog igazán kiemelkedni, a banda új albumának világ premierjén. Az album olyannak készül hogy „minden benne lesz, amit ismersz, és amit szeretsz a MANOWAR-ban” nyilatkozta DeMaio.

A sajtótájékoztatón Sorin Sararu az esemény promotere bejelentette, hogy különleges meglepetéssel készül a banda a rajongóknak: Az első 5000 ember, aki jegyet vásárol a MANOWAR koncertjére, vagy a www.biletoo.ro oldalon három napos bérletet vesz, ingyen letöltheti az új MANOWAR albumot.

„Nagyszerű dolog találkozni a promoterrel, aki olyan sokat törődik a rajongókkal, hogy felkínál egy ilyen különleges ajándékot” kommentálta Joey DeMaio.

A 2012-es, nyári turné során a MANOWAR az új stúdióalbumának kiadását ünnepli majd, és játsszanak majd egy sor jól ismert himnuszt is a dalok között a Warriors Of The World albumról, annak 10. évfordulóján.

A legközelebbi turné dátumok:

2012. június 16. szombat – Ost Fest – Románia, Bukarest

2012. június 21. kedd – Gods Of Metal – Olaszország, Milánó

2012. július 06. péntek – Getaway Rock Festival – Svédország, Gävle

Sajtótájékoztatón készült vide

A  3 napos fesztivál jelenlegi program:

2012.06.15: Mötley Crüe, Dimmu Borgir, Overkill

2012.06.16: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell

2012.06.17: Motörhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Fesztivál linkek:

www.ostfest.ro
www.facebook.com/OSTFESTRO

Oszd meg!

Leave a Comment