A MANOWAR lesz a főzenekar a 2012-es svédországi Getaway Rock Festival-on

A MANOWAR megerősítette a 2012-es svédországi Getaway Festival-on való fellépésének dátumát.

Késő péntek este megjelent a Manowar basszusgitárosa, Joey DeMaio az idei svédországi Gävle-ben megrendezett Getaway Rock Festival színpadán és bejelentette, hogy a MANOWAR, a “Metal Királyai” főzenekarként játszanak a következő évi fesztiválon.

Ez egy ígéret teljesítése, miszerint a Manowar diadalmasan visszatér a svéd fesztivál színterére 12 év után.

„A svéd rajongók nyertek; a hitük, a hamis metál megtagadása az ok, amiért a banda visszatér.” – mondta DeMaio a bejelentés után. „Nem volt kompromisszum a hangjukban, de a mi elhatározásunkban sem; megígértük egymásnak, hogy vagy mindent, vagy semmit. Nem titok, hogy a promóterek között ment a harc ki hozza el a MANOWAR-t Svédországba és végül adja meg a rajongóknak, amit akarnak. A Getaway győzött.

„Ez egy jelentős lépés részünkről és természetesen megtiszteltetésnek tartjuk, hogy a MANOWAR-t biztosíthatjuk a 2012-es Getaway Rock Festival főattrakciójaként.”- mondta a fesztivál szervezője, Tomas Gernberg. „A MANOWAR-nak hűséges és erős tábora van Svédországban, Skandináviában és az egész világon. Büszkék vagyunk, hogy mi hozhatjuk el őket ide.”

„Utoljára 1999-ben játszottunk Svédországban és megígértük, hogy csak akkor térünk vissza, amikor meg tudjuk adni a rajongóinknak, amit megérdemelnek; a következő évben ez most teljesül. Megígérjük, hogy hatalommal és erővel fogunk földet repeszteni.” -mondta Joey DeMaio.

„Ez egy olyan koncert lesz, amit egy igaz metál harcos sem akar majd kihagyni. Hívunk minden Manowarriort nem csak Skandináviából, de az egész világból hogy csatlakozzon hozzánk a földrengető, arcolvasztó metálért.” – folytatta DeMaio.

A svéd rajongók hangja meghallgattatott. Más országok is felfigyelnek erre és legközelebb az ő hangjuk miatt fog a MANOWAR megjelenni az országukban. – mondta DeMaio. További hírek és meglepetések várnak még bejelentésre!” –ígérte DeMaio és hozzátette: „Látogassatok el a Facebook oldalunkra: www.facebook.com/manowar a folyamatos frissítésekért.”

Biztosítsd be a jegyed a 2012-es Getaway Rock Festival-ra itt:
www.getawayrock.se

Fordító: Döme Bernadett

Oszd meg!

Leave a Comment