A MANOWAR lesz a főzenekar a Gods Of Metal fesztiválon, Milánóban, 2012. június 21-én

A MANOWAR teljesíti 10 évvel ezelőtt tett ígéretét, miszerint visszatér Olaszországba egy diadalra!

„Az olasz rajongók nyertek; a hamis metal el nem fogadásában való hitük beigazolódott, ez az oka, hogy végül visszatérünk.” mondta Joey DeMaio  a bejelentést követően. „Nem volt kompromisszum sem a mi részünkről, sem hűséges rajongóink részéről, és soha nem is lesz!

Volt egy háború a promóterek között, hogy ki hozná vissza a MANOWAR-t Olaszországba, megadni a rajongóknak, amit akarnak és a Gods Of Metal nyert.”

„A MANOWAR-nak erős és lojális követői vannak Olaszországban, és a világon mindenütt.

Ez lesz a MANOWAR negyedik főzenekari megjelenése a God Of Metal fesztiválon; nincs mégegy zenekar, aki ezt valaha megcsinálta volna! 2012-ben ünnepli a GODS OF METAL a 15 éves születésnapját és a fesztivál olyan, mint a MANOWAR otthona; ismét büszkék vagyunk rá, hogy visszahozhatjuk a zenekart Olaszországba” mondta Andrea Pieroni promóter.

„Utoljára 2002-ben játszottunk az Olaszországi fesztiválon, megígértük, addig nem térhetünk vissza rajongóinkhoz, amíg nem tudjuk megadni nekik azt, amit megérdemelnek. A következő évben ezt teljesíteni is fogjuk. Megfogadtuk, hogy megrepesztjük a Földet erővel és hatalommal!” mondta Joey DeMaio. „Ez egy olyan show lesz, amit az igazi metal harcosok nem fognak kihagyni. Felhívásunk nem csak olaszországi rajongóinknak szól, hanem az összes Manowarriors-nak! Csatlakozzatok hozzánk a világ minden tájáról, a földet-megrázó, arc-leolvasztó fémzenéhez.” folytatta DeMaio.

„Az olasz rajongókat nem lehet elhallgattatni, az ő akaratuk végül meghallgatásra talált. Más országok, vigyázzatok! Rajtatok, a hangotokon múlik, hogy a ti országotok lesz-e a következő, ahol megjelenik a MANOWAR!” magyarázza DeMaio.

„MANOWAR to headline Gods Of Metal in Milan Italy on June 21st 2012”

MANOWAR – 21.06 MILANO Arena Fiera (Rho) @ Gods Of Metal 2012

„Hamarosan további hírek és meglepetések kerülnek bejelentésre!” ígérte DeMaio és hozzátette: „A folyamatosan frissített anyagokért látogassátok meg Facebook oldalunkat: http://www.facebook.com/manowar

Oszd meg!

3 thoughts on “A MANOWAR lesz a főzenekar a Gods Of Metal fesztiválon, Milánóban, 2012. június 21-én”

Leave a Comment