A Manowar Loreleyben

2009. Július 18-án két legenda találkozik: a Manowar és Loreley. A koncert különlegessége, hogy a Manowar kiadás előtt álló új albumáról fognak játszani néhány számot, a német bestseller fantasy szerző; Wolfgang Hohlbein együttműködésének segítségével. A Manowar mellett további dinamikus rock-metal zenekarok lépnek fel Loreley Szabadtéri Stadion színpadán. A jegyek már kaphatók!

2009. július 18. szombat az történelmi időpont, amikor 2009. Július 18-án a Metal a németországi Loreley mitológiájával, mágiájával és legendájával találkozik. A németországi Rajna folyó mellett, a Manowar, HolyHell, Metalforce és további metal zenekarok fognak fellépni. A Manowar basszusgitárosa; Joey Demaio, boldogan hirdette az alábbiakat: „They can’t stop us, let them try, for heavy metal come to Loreley in July!” (Hiába próbálnak megállítani, a Heavy Metal eljön júliusban Loreley-be!) A Manowar a Rajna folyó melletti szabadtéri színpadot választotta az új albumát bemutató világpremierjének helyszínéül. Az új CD Wolfgang Hohlbein-val történő együttműködésben készült tökéletes szimbiózisban a mítoszokkal, a legendákkal és a mágiával. „A zenekar két órás koncertet tervez, a klasszikus dalok és néhány ékszer is felcsendül majd.” – mondta Demaio.

A Fesztivál július 17-én, pénteken kezdődik, ekkor nyit a fesztiválhoz tartozó kemping is hivatalosan. MANOWAR üdvözölni fogja rajongóit és autogramot is oszt majd. A bemelegítő buli a kempingben lesz 17-én este, hogy mindenki tökéletesen ráhangolódhasson 18-ára…

A jegyek most 75 EURO-ért állnak rendelkezésre a jegyirodákban. Az igazi rajongók megvásárolhatják az „Ultimate Fan-csomagot” 350 euróért.

Loreley Szabadtéri Színpad:
www.loreley-open-air.de

Oszd meg!

Leave a Comment