A MANOWAR Party Bajnokai

Hírek Kiemelt cikkek
A Hivatalos Manowar Party Bajnokai, vagyis a leghűségesebb, legaktívabb MANOWAR rajongók:

Hivatalos Manowar Party 2012 – Fotót készítette: Csanádi Márton
1. Helyezett – 107 ponttal: Kiss Gábor
2. Helyezett – 60 ponttal: Varga Rozália
3. Helyezett – 45 ponttal: Fenyőfalvi András 
Köszönjük a részvételt, gratulálunk nektek!
A díjátadás egy nagyon szép, és megható pillanattal zárult, amikor az aranyérmes Kiss Gábor a bajnoki címről és nyereményéről lemondott édesapja javára: “Édesapám érdemli meg a leginkább ezt a címet, ő a legnagyobb magyar MANOWAR rajongó, köszönöm neki, hogy felnevelt!” Így Kiss János lett a Hivatalos Manowar Party Bajnoka, vagyis az aranyérmes I. helyezett.
A fotókat Csanádi Márton készítette.
A bajnokoknak járó nyereményeket köszönjük támogatóinknak:
MANOWAR, The Kingdom Of Steel Webáruház, Rockinform Magazin, ajandek-gravirozas.hu
Oszd meg!
 •  
 •  
 •  

21 thoughts on “A MANOWAR Party Bajnokai

  1. Tudod 55 evesen is sajnos dolgoznia kell az embernek ebben az orszagban.Amugy KOTELEZO minden Manowar fannak elutaznia pestre?Fizeted?

  2. Miért gondolod, hogy beszólni akartam a hozzászólásommal? Nem kötelező, bocsáss, meg, hogy szerettem volna együtt bulizni veletek! Többé nem áll szándékomban, ha ez ilyen nagy gondot okoz!

  3. Kerdore vonasnak tunt a sok kerdojellel,Neharagudj hogy annak mertem venni.Inkabb abban remenykedunk hogy egy magyarorszagi Manowar koncerten bulizhatunk egyutt…..mindahanyan. :)

  4. Ez a buli is részben azért volt, hogy megmutassuk a szervezőknek is, hogy van itt is, aki szereti a MANOWAR-t. :)

  5. Hail and Kill! Sajnos utoljara 97-ben voltam vele egyutt Manowar koncerten…..98ban ugyalakult hogy haverokkal mentem……aztan a Summerrockos koncertre meg csak o tudott menni.Remelem ha iden nem is,de jovore tenyleg eljonnek…..bar oszinten szolva Joey igergeteseibol egy kicsit kezd elegem lenni minden teren……jo album….koncertek. stb. Jo albumot 92 ota nem adtak ki koncert meg 10 eve nemvolt itthon.

  6. Faterodnak nincs esetleg kép, videó anyag a budapesti MANOWAR koncertekről?

  7. 97 ben meg nemvolt digitalis rogzites :D de az analog kamera is draga volt :D viszont megvannak a koncertjegyek egy hatalmas gyujtemenyben :D

 1. Mii is nagyon szeretnénk már azt a koncertet! :)
  Részben a Party is ennek a kérésünknek adott hangot. A partyról készült fotók el fognak jutni a zenekarhoz, hogy megmutassuk nekik, igenis van igény itt is az ő koncertjükre! Addig is gyülekezzünk és sokasodjunk! ;)

Comments are closed.