A Manowar új albumának első számát 16 nyelven vették fel!

Manowar rajongók! A zenekar azon fáradozik, hogy a világ legjobb rajongói elégedettek lehessenek. A Manowar folytatja a munkáját, új módszerekkel a Föld minden pontján megforduló harcosokért!

A zenekar készített egy dalt, mely a soron következő albumon lesz majd. A felvétel 16 nyelven készült el. Ezelőtt soha semmilyen heavy metal banda nem csinált ilyet! A dal, „Father,” egy fiú panasza, aki tanúja volt apja halálának. Thor, a menydörgés istenének története alapján ismert az Asgard Saga. A forradalmi együttműködésben Wolfgang Hohlbein, Németország legjobb fantasy szerzője megírja a könyvet, a Manowar pedig megteremti az albumot.

A dalt Eric Adams már felénekelte rajongóinak világszerte: angol, német, olasz, magyar, román, bolgár, norvég, spanyol, francia, görög, török, lengyel, japán, horvát, portugál és finn nyelven!

A debütáló „Father” mellett további új dalok kerülnek bemutatásra az új albumról élőben, a Magic Circle Festival III színpadán 2009. július 18-án, szombaton. Németországban, a Rajna folyó melletti Loreley-ben. Az EP, mely a „Father” c. számot tartalmazza 16 nyelven, kizárólag a fesztiválon lesz elérhető.

Figyeld friss híreinket, amelyben hamarosan beszámolunk az új videó klipekről, amely 16 nyelven készült el!

Oszd meg!

Leave a Comment