A “The Kingdom Of Steel” új külsőt kapott!

By | 2011/11/09

Manowar női pólók és pulóverekA “The Kingdom Of Steel” online webshop új külsővel és számos új funkcióval újra kinyitott.

Fedezd fel széles MANOWAR, HOLYHELL és további metal választékunkat. A legjobb minőségű pólók, kapucnis pulcsik, kiegészítők és számos exkluzív Giclee nyomat nagy választékban.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az első alkalommal, amikor az új üzletbe belépsz, a régi belépési adataid nem lesznek érvényesek. Amikor először lépsz be a boltba, kérjük, regisztrálj új vásárlóként, hogy megrendeléseid érdekében az elérhetőségeid helyesen legyenek megadva és garantáltan minden termékről és különleges promóciónkról értesülni fogsz.

Kérjük azt is vedd figyelembe, hogy a digitális média (MP3 és VIDEO letöltések) a művészektől szintén elérhető lesz, a “The Kingdom Of Steel” online shopban, kiemelten a “METAL ON DEMAND” menüpont alatt. Digitális média vásárlásához klikk erre a menüpontra, vagy menj a www.metalondemand.com -ra. A www.metalondemand.com -on az előző Kingdom of Steel áruházban regisztrált bejelentkezési adataid használhatók!

Legyél naprakész hírleveleink és online hirdetéseink segítségével, szerezz mégtöbb információt a vadonatúj termékekről, a következő eseményekről és a különleges ajánlatainkról.

Élvezd az új vásárlás élményét a The Kingdom Of Steel  áruházban!

Oszd meg!
  •  
  •  
  •