Manowar női pólók és pulóverek

A „The Kingdom Of Steel” új külsőt kapott!

Manowar női pólók és pulóverekA „The Kingdom Of Steel” online webshop új külsővel és számos új funkcióval újra kinyitott.

Fedezd fel széles MANOWAR, HOLYHELL és további metal választékunkat. A legjobb minőségű pólók, kapucnis pulcsik, kiegészítők és számos exkluzív Giclee nyomat nagy választékban.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az első alkalommal, amikor az új üzletbe belépsz, a régi belépési adataid nem lesznek érvényesek. Amikor először lépsz be a boltba, kérjük, regisztrálj új vásárlóként, hogy megrendeléseid érdekében az elérhetőségeid helyesen legyenek megadva és garantáltan minden termékről és különleges promóciónkról értesülni fogsz.

Kérjük azt is vedd figyelembe, hogy a digitális média (MP3 és VIDEO letöltések) a művészektől szintén elérhető lesz, a „The Kingdom Of Steel” online shopban, kiemelten a „METAL ON DEMAND” menüpont alatt. Digitális média vásárlásához klikk erre a menüpontra, vagy menj a www.metalondemand.com -ra. A www.metalondemand.com -on az előző Kingdom of Steel áruházban regisztrált bejelentkezési adataid használhatók!

Legyél naprakész hírleveleink és online hirdetéseink segítségével, szerezz mégtöbb információt a vadonatúj termékekről, a következő eseményekről és a különleges ajánlatainkról.

Élvezd az új vásárlás élményét a The Kingdom Of Steel  áruházban!

Oszd meg!

Leave a Comment