Az „Asgard Saga” premierje a III. Magic Circle Fesztiválon

Az Asgard Saga Weboldal elindult!

Bejelentették a Manowar és a Wolfgang Hohlbein együttműködéséből származó Asgard Saga világpremierjét. Az Asgard Saga a tervek szerint 2009.07.18-án, Loreleyben fog kezdődni, a Magic Circle Fesztivál III-on. A fesztivál főzenekara jelenleg az új album anyagán dolgozik. A „Hohlbein’s Tales” a viking mitológia egyik leginkább Thorról fog szólni; a menydörgés istenéről. Hohlbein ígérete szerint hamarosan debütáló fantasy-ja csupa akció, dráma, romantika, a szenvedély és a konfliktussal lesz tele. Az Asgard Saga egy modern kirándulás lesz, ahol a klasszikus mese a médián keresztül érvényesül majd: az internet, interaktív internetes közösség, könyv, zene, video-játékok és azon kívül sok minden más segítségével. A www.asgard-saga.com most kezdődik!

„A kreatív munka közben a zenekar és én hamar felismertük a vállalkozás lehetőségét.” mondta Wolfgang Hohlbein. „A karakterek mutatták nekünk az utat” hozzátette: „Úgy döntöttünk, hogy a karakterekben és történetekben gazdag viking mitológiából megalkotunk egy egész univerzumot!” A Manowar basszusgitárosa; Joey DeMaio megmagyarázta: „Úgy éreztük, hogy egy online platform lenne a tökéletes eszköz a munkánk kiegészítéséhez, amelyek korlátlan teret nyújtanának a további történeteknek.” Itt az ötleteink tényleg szárnyalhatnak! Elhatároztuk, hogy rajongóink részévé válhatnak a kreatív csapatunknak, ezért kidolgoztunk egy interaktív honlapot, ahol több szinten is közreműködhetnek. A www.asgard-saga.com c. honlapon bárki regisztrálhat és részt vehet vehet, bármit bemutathat a sztoriktól a dalokig. Rajongók és művészek is létrehozhatnak fantasy kalandokat, mint még sehol senki ezelőtt!”

Az Asgard Saga világpremierjére a 3. Magic Circle Fesztiválon kerül sor. A fellépő bandák teljes listája is be van ütemezve. A fesztivál előestéje több lehetőséget is kínál majd arra, hogy a rajongók többet megtudhassanak az Asgard SAGA-ról.

A jegyek kaphatók:

www.magiccirclefestival.com, www.eventim.com, www.nuclearblast.de, www.ticketagenten.de

További információ a MAGIC CIRCLE FESZTIVÁL III-ról és a Asgard SAGA-ról:

www.manowar.com, www.asgard-saga.com vagy írj az alábbi címre:

promotion @ magiccirclemusic.com / redaktion @ hohlbein.net

Oszd meg!

Leave a Comment