Az Egyesült Királyság/Írország Turnén vadonatúj MANOWAR termékek kaphatók

Készülj a “Battle Hymns 2011 Egyesült Királyság/Írország Turnéra

A banda és a rajongók készen állnak a Battle Hymns 2011 Egyesült Királyság/Írország Turné “kezdőrúgására”, vagyis a turné első showjára Glasgow-ban, Skóciában november 1-én.

A “Destroyers Of All Systems” – D.A.S. Audio – támogatásával a földjüket is megrengető, (főként spanyol gyárból importált!) Aero P.A. sorozattal a MANOWAR ismét készen áll csapást mérni rád a kedvenc himnuszaiddal és a gyilkos hangzással.

Az Egyesült Királyság/Írország Turnén vadonatúj MANOWAR termékek kaphatók

Már most jön a Karácsony azok számára, akik részt vesznek a közelgő Egyesült Királyság/Írország Turnén. A “The Kingdom Of Steel” (a MANOWAR hivatalos webáruháza) vadonatúj termékeket fog bemutatni, melyek elérhetőek lesznek a közelgő turnén. Az új kínálatban többek között kaphatóak lesznek látványos “Hail To England” feliratú pólók, zip-záros pulóverek, felvarrók, “Kings Of Metal” feliratú pólók kislányoknak, a klasszikus “Sign Of The Hammer” logoval ellátott válltáskák és még sok más.

A nagy érdeklődés miatt korlátozott mennyiségű MANOWAR “Warrior’s Shield” óvszerek, és egy vadonatúj felvarró az élet mottójával minden Manowarrior számára: “Born to rock, drink and fuck!” – vár rátok!

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a a turnén csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség a standokon, hitelkártyás fizetés nem lehetséges. Köszönjük a megértéseteket!

www.facebook.com/manowar

A Holyhell kiadja legnépszerűbb élő számait

A Holyhell négy legkeresettebb élő előadása most elérhető letölthető MP3 formátumban, kizárólag a “The Kingdom Of Steel” üzletben. A számok ára egyenként $0.99, illetve “Live Covers Collection” néven, egyben is megvásárolható a négy dal; mindössze 3 dollárért. A klasszikusok után mostmár kapható:

Holy Diver – Live at Norway Rock Festival 2009
Dream On – Live at Magic Circle Festival 2008
Rising Force – Live at Magic Circle Festival 2007
Phantom Of The Opera – Live at Magic Circle Festival 2007
Live Covers Collection (Holy Diver / Dream On / Rising Force / Phantom Of The Opera)

A HolyHell megünnepli az első HOLYHELL’OWEEN-ját saját rajongóinak társaságában

Bemutatkozik egy új, éves rendezvény, Holyhell mindenkit meghív, hogy csatlakozzon hozzájuk és ünnepeljétek együtt az első HOLYHELL’OWEEN-t október 30-án (másnéven “Pokol éjszakáját” vagy “Ördög Éjszakáját”) és október 31-én (Halloween).

Ha meg szeretnétek osztani sötét, kísérteties, megmagyarázhatatlan történeteiteket és szeretitek a kísérteties zenét, rejtélyes történeteket, gonosz trükköket, vagy egyszerűen csak szeretnétek jelmezbe öltözni Halloweenkor, ez a ti rendezvényetek!

Mint egy nagyon különleges “bánásmódként” a zenekar át fog adni két kísértet díjat a 2011-es HOLYHELL’OWEEN Versenyen – és ez nem csupán egy trükk!

Nyerj 2 (kettő) jegyet a közelgő Holyhell Show-ra, 2011. november 19-ére Sayreville-be, Amerikába (NJ), plusz találkozz és üdvözölz a Holyhellt, és egy hatalmas ajándékcsomag, vagy egy eredeti Holyhell “Gicle Print”!

További információért látogasd meg a HolyHell”oween rendezvény oldalt, vagy klikk ide:

 

Oszd meg!

Leave a Comment