Manowar Giclee Print Warriors Of The World - Ken Kelly

Az új albummal kapcsolatos kérdések és válaszok!

15 perc a MANOWAR-ral

A MANOWAR non-stop dolgozik az új albumuk stúdiómunkálatain, így a napokban nem könnyű kapcsolatba lépni velük. A banda tartott egy lélegzetvételnyi szünetet a felvételek között, hogy válaszolhasson néhány sűrűn föltett rajongói kérdésre.

Hogy mennek a dolgok a MANOWAR-ral mostanában?

Donnie: Nagyon jól. Nagyon élvezzük a stúdiózást, nagyon elégedett vagyok a dobhangzással és ezekkel dalokkal nagyon föl tudok pörögni

Joey: Nem is lehetnénk jobban. A tavalyi koncertek hatására még mindig annyira fel vagyunk töltődve, hogy a hangszórókból érezni a gyilkos energiát. Elképesztő.

Miért nem hallhattunk többet az albumról eddig a honlapotokon vagy a facebook-on?

Eric: Mi valóban annyira el vagyunk most foglalva az új anyaggal való munkálatokkal, hogy szó szerint nem tudnánk megállni. Amikor egy alkotói folyamat vagy a felvételek kellős közepén tartasz, egyszerűen nem lehet alkalmas időt találni arra, hogy szünetet tarts.

Hol tart most az új album?

Joey: Nagyon kritikusak vagyunk a dalokkal szemben minden egyes lépésnél; már említettem, hogy sok anyagot,amelyet más banda már befejezettnek tekintene mi még simán elutasítunk. Most már a felvételeknél tarunk és az album megy keverésre és masterizálásra.

Mikor jön ki az új album?

Karl: A világpremierjét a Gods of Metal-on fogjuk ünnepelni Olaszországban, június 21.-én. Ez lesz a negyedik alkalmunk főzenekarként föllépni ott- többször, mint bármely más banda -és ez egy tökéletes helyszín az albumunk bemutatására, továbbá Olaszországba való visszatérésünkre 10 év után.

A rajongók mit várhatnak az új albumtól?

Joey: Mindent, amit eddig is tudtatok és imádtatok a MANOWAR dalokkal kapcsolatban: arcleolvasztós hímnuszokat az egységről, rengeteg és kemény zúzást, súlyos Heavy-t alapvetően mindenből többet és természetesen Hangosabbat!

Mi lesz az album címe?

Joey: Elmondhatnám,de akkor meg kellene öljelek

Az album borítója ismét Ken Kelly munkája lesz?

Joey: A MANOWAR rajongók a legerősebbek a VILÁGON? Természetesen! Ken a megfelelő ember! A festményei tökéletesen megragadják a mi zenénk lelkületét.

 Manowar Giclee Print Warriors Of The World - Ken Kelly
Manowar Giclee Print Warriors Of The World - Ken Kelly

Fordító: Döme Bernadett

Oszd meg!

Leave a Comment