Az új albumról szóló tervek és változások a turné körül

A MANOWAR bejelentette, hogy visszatér a stúdióba, hogy megkezdje következő stúdiólemezének munkáit.

Annak érdekében, hogy a jelenleg még névtelen új stúdió albumra tudjanak koncentrálni, ütemezési konfliktusok miatt a MANOWAR elhalasztja novemberre tervezett amerikai turné dátumait. A jegyek továbbra is érvényesek maradnak, az új koncert dátumok amint lehet, hamarosan bejelentésre kerülnek. Akik nem tudnak részt venni az újra tervezett koncerteken, a teljes vételárat vissza fogják kapni.

MANOWAR-2014

2014. október 18-án a MANOWAR lesz a főzenekar a tokiói Loud Park Fesztiválon, majd ezt követően, januárban folytatódik a “Kings Of Metal MMXIV” világ körüli turné az első németországi dátumokkal. A további 2015-ös dátumok bejelentésére is hamarosan sor kerül!Közben a “Hell On Earth V” már több országban is elérhető az iTunes-on, amit hamarosan további országok követnek majd.150 kameraállás, köztük látványos helikopteres felvételekkel, több, mint 2 óra lejátszási idővel. A videó tartalmazza a 2007-es “Demons, Dragons and Warriors” turné „Viking Encore” elnevezésű programját, a “Sons Of Odin”, a “Glory, Majesty, Unity”, a “Gods Of War” és további számok teljes verzióját, Törökországból, Spanyolországból, Csehországból, Amerikából, Kanadából, Németországból és más országokból kiragadva azokat.

Az iTunes online zeneboltban rövidesen további, kiemelten hosszú lejátszási idejű MANOWAR videók lesznek elérhetők az egész világ számára.

[youtube] http://youtu.be/7iznsg9dyrw[/youtube]

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Megerősített turné dátumok:

2014. Október 18, szombat – Loud Park Festival – Tokió, Japán
2015. Január 14, szerda – Grugahalle – Essen, Németország
2015. Január 16, péntek – Zenith – Munich, Németország
2015. January 17, szombat – Jahrhunderthalle – Frankfurt, Németország (Minden jegy elkelt!)

Oszd meg!

Leave a Comment