Battle Hymns 2011 – Born To Live Forevermore

Végül a technológia utolérte a Manowar egyedi tervezésű turnézó- és stúdió felszerelését. A zenekar úgy gondolja, rajongói megérdemlik, hogy a debütáló Batthe Hymns album dalait abban a masszív hangzásban és előadásban hallhassák, ami az utóbbi években és albumaikon olyannyira a banda sajátosságává vált.

A 2010. november végi megjelenésnek köszönhetően a Battle Hymns hamarosan elérhető lesz a mai technológia zabolátlan erejének jegyében: Battle Hymns 2011 címmel.

Az album újrafelvételének elhatározásával a legendás Orson Welles narráció is terítékre került. Az egyetlen nyilvánvaló választás pedig Christopher Lee-re esett. A híres londoni Abbey Studióban rögzített Orson Welles részlet (Dark Avenger) Christopher Lee saját maga inspirált új verziója egy újabb ékkő lesz a Metal Királyainak koronáján.

A Manowar basszusgitáros és producer Joey DeMaio állítja: ’A személyes csodálatom Christopher Lee irányába sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor a filmjeit láttam. Ez csak növekedett, amikor abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bemutathattam, mint énekest és narrátort és azon nyomban barátokká is váltunk. Ahogy meghallottam hangjának terjedelmét és átütő erejét, rögtön arra gondoltam, hogy narrációt kell írnom; ám akkor még nem képzeltem el a Battle Hymns újrafelvételét-és most tessék, itt vagyunk és ez igen masszívra sikeredett.’

A Battle Hymns 2011 tartalmazza az eddig még napvilágot nem látott 1982-es”Death Thone” és „Fast Taker” koncertverzióját a zenekar első fellépéseiből. Ezek a legritkább bónuszanyagok, amelyek kiadásra kerültek a Manowar karrierje során.

„A rajongóink biztosak lehetnek benne, hogy minden csepp erőt belepréseltünk a Battle Hymns 2011-be, amit csak a mai technológia lehetővé tett.” -mondja az énekes Eric Adams.

A MANOWAR kész bizonyítani, hogy mind a zenekar, mind pedig a halhatatlan Battle Hymns album valóban „Born To Live Forevermore” azaz: azért született meg, hogy mindörökké éljen.

Battle Hymns 2011- egy új fejezet a Heavy Metal történelmében.

Track List:

  1. Death Tone
  2. Metal Daze
  3. Fast Taker
  4. Shell Shock
  5. Manowar
  6. Dark Avenger
  7. William’s Tale
  8. Battle Hymn

Bonus Tracks:

  1. Death Tone – Live
  2. Fast Taker – Live
Oszd meg!

Leave a Comment