Bepillantás a közelgő új MANOWAR albumba

Különleges csemegével, kínálta rajongóit a MANOWAR. A kóstoló két új dalba engedett betekintést, az új albumról, mely idén nyáron fog megjelenni.
Részlet az „El Gringo” c. dalból:
Részlet az „Expendable” c. dalból:
Mindkét videó azon a zártkörű ülésen készült, amely külön kiválasztott újságírók és rajongók csoportjának lett megtartva 2012. márciusában Hollandiában, a Wisseloord Studios-ban.

Az ülés során a MANOWAR basszusgitárosa; Joey DeMaio és a zenekarral hosszú ideje együttműködő Mixing Engineer Ronald Prent és a Grammy díjas Mastering Engineer Darcy Proper nyújtott betekintést a MANOWAR felvételének készítésébe és a zenekar termelésének sajátos követelményeibe, amely világszerte híres hangerejéről, amely minden más zenekarnál hangosabb, és mégis ugyanolyan tiszta és tökéletes.

Az új albumról nemrég ezt nyilatkozta Demaio egy sajtótájékoztatón: „minden benne lesz, amiért ismered és szereted MANOWAR-t, sőt, még több is”. Az album borító ismét a világhírű fantasy művész; Ken Kelly kezének munkáját fogja dícsérni.

A MANOWAR több fesztiválnak lesz a főzenekara ezen a nyáron, ahol a zenekar új albuma mellett a Warriors of The World album 10. évfordulóját is meg fogja ünnepelni.

A MANOWAR főzenekari fellépései:

2012. június 16. Szombat: Ost Fest – Románia, Bukarest

2012. június 21. Kedd: Gods of Metal – Olaszország, Milánó

2012. július 6. Getaway Rock Fesztivál – Svédország, Gävle

2012. július 9. Dortmunder Music Week Festival – Németország, Dortmund

További információkért csatlakozz a MANOWAR-hoz itt:

www.facebook.com/manowar vagy itt: www.manowar.com

Oszd meg!

Leave a Comment