Beszámoló Rozi szemével a Hivatalos MANOWAR Partyról

Kicsit félve léptem oda a már messziről látszó kissebb tömeghez, a nálam jó pár évvel idősebb Manowarriorokhoz, hisz ők már majdnem mind jól ismerték egymást, én pedig szinte még senkit. Mindenki nagy mosollyal az arcán, kedvesen fogadott, így nem kellett sok idő hogy találjak valakit akivel jól eltudtam beszélgetni. A hely is jó volt, de a zene, természetesen MANOWAR, még inkább feldobta a hangulatot. Nagy iszogatások, élmények felelevenítése mellett lassan beindult a buli, csodás házigazdánk köszöntött minket, majd nemsokára az Angel Agnatic megkezdte a zenélést. Nekem tetszettek, jó zenét nyomtak, nem tudom pontosan hányan álltak a színpad előtt bent, de kint sem voltak kevesen. Én ezt azzal magyaráznám meg, hogy bent kib*szott meleg volt, és dohányozni sem lehetett. Ezutóbbi engem ugyan nem zavart.. A zenét kintről is tökéletesen lehetett hallani, persze már ha nem volt csukva az ajtó.

Majd kisebb szünet után következett a Play and Kill. Akkor már tényleg nem állíthatott meg senki, oda kellett állni a színpad elé. Hát.. én lehidaltam.. Még soha nem jutottam el egy MANOWAR koncertre sem, így izgatottan vártam hogy végre, ha csak tőlük is, de hallhassam élőben a kedvenc dalaimat. És kellemeset csalódtam. Nagyon tehetségesek!! Ott állni, és együtt énekelni veletek/velük a számokat.. Felejthetetlen élmény.

A másik ilyen a bajnokság eredményhirdetése volt. Nagyon szerettem volna benne lenni a 3ban, és sikerült is, a 2. hely sem rossz, sőt. Nem is a győzelem volt a cél, csak ott lenni a 3 legjobb közt. Ha jobban belegondoltok/belegondolok K. Gábor nagyon megérdemelte az első helyezést. És kedves gesztus volt tőle hogy felajánlotta az apukájának. Engem személy szerint nagyon meghatott, mert én is imádom az apukámat.

Összességében egy tök király bulit sikerült összehozniuk a szevezőknek, az ország Manowarriorjai mgismerték egymást, buliztak egy jót. Ennél jobban szerintem aligha sikerülhetett volna a buli. Ja, és ne felejtsük a csodás tombola sorsolásokat sem.. A végén már csoda volt ha ott volt az akinek kihúzták a nevét. De még sorolhatnám az élményeket és barátokat akikkel gazdagodtam, de inkább nem untatlak titeket még több száz sorral, inkább megköszönöm hogy elolvastátok ezt a kisebb beszámolót.

Hail & Kill!!

Oszd meg!

Leave a Comment