Dupla borítója lesz az új MANOWAR bakelitnek!

A Magic Circle Entertainment bejelentette a MANOWAR 12. stúdió albumának, a The Lord Of Steel-nek a limitált, dupla lemezes vinyl (Magyarországon tévesen bakelitnek nevezett) kiadását, amely 2013. január 08-tól korlátozott számban lesz megvásárolható.

„Néhány dal meghosszabbított lejátszási idejével és a pluszként szolgáló „The Kingdom Of Steel” c. számmal a daloknak több helyre volt szüksége, mint amit egy vinyl nyújthat. A dupla lemezes kiadás biztosítani fogja a tökéletes hangminőséget.” magyarázta az illetékes.

A The Lord Of Steel limitált kiadású dupla vinyl lemez a fantasy művész Ken Kelly egy új epikus illusztrációjával rendelkezik, minden oldalon és minden számnál ugyanaz található, mint a nemrég megjelent CD-n, de egy másik szám miatt meg kellett változtatni a játékidő kapacitását.

A vinyl a hanglemezboltokban 2012. január 08-tól lesz elérhető, illetve előrendelhető a világ minden pontjáról az alábbi webshopban: www.thekingdomofsteel.com

Azok a vásárlók, akik “The Lord Of Steel” c. vinyl lemezt előrendelték a www.thekingdomofsteel.com webshopban, megkapják a dupla lemezes vinyl-t további költségek nélkül.

A “The Lord Of Steel Limited Edition Double Picture Vinyl” – Szám lista:

The Lord Of Steel

Born In A Grave

Righteous Glory

Touch The Sky

Black List

Annihilation

Manowarriors

Expendable

El Gringo

Hail Kill And Die

The Kingdom Of Steel

Oszd meg!

Leave a Comment