Eric Adams a budapesti Hell on Earth V. DVD premier partyn

A Magyar Manowar Club mostmár elmondhatjuk, hogy rendszeresen szervez találkozókat. A zártkörű találkozók mellett alkalmanként nyilvános helyeken is összejövünk – lehetőséget adva ezzel a klubba való belépésre a Manowar rajongóknak. A VII. klubtalálkozó igazán különösnek ígérkezett. Ezúttal a Café Montmartre (hamarosan Manowar Cafe) -tól kaptunk meghívást, ahol a találkozó az új Manowar DVD premierjének keretében zajlott.

Még a találkozót megelőző, a Hősök terére tervezett csoportkép készítésére 14 warrior érkezett + aki a fényképeket készítette, akinek ezúton is köszönjük a segítséget! A fotózás több turista figyelmét is felkeltette, és egy török srác is csatlakozott a társasághoz. A fénykép készítését követően együtt közelítettük meg a party helyszínét, mely Budapest egyik legszebb nevezetességének, a Szent István Bazilika szomszédságában található.

A sötét, ködös estén a Bazilikát körülölelő tér halott csendjét a Café Montmartre-ból kiszűrődő, igazi heavy metal hasította szét. A kávézó bejáratánál Manowar plakátok tették még vonzóbbá a helyszínt. A Café Montmartre személyzete a party hangulatának megfelelő öltözékben várta az érkezőket. Kicsivel később érkezett a hír, hogy az új Manowar DVD (Hell on Earth V.) Eric Adams, a Manowar zenekar képviseletében. Az énekes érkezésének időpontja közeledtével fokozódott a hangulat, a rajongók a kávézó bejárata előtt hangos „Hail and Kill”-el várták kedvenc bandájuk frontemberét.

A sajtótájékoztató után a Magyar Manowar Club képviselői átadták a Manowarnak szánt ajándékokat Ericnek, többek között egy, az „Apa” c. szám magyar nyelvű felénekléséért járó oklevelet. Ezt követően Eric üdvözölte rajongóit és a vendégeket, majd egy kisebb beszéd után hivatalosan megnyitotta az esti Hell on Earth V. DVD premier partyt. Az új DVD-t közösen nézhették meg az egybegyűltek, és hatalmas buli kerekedett. Amikor az angol nyelvű „Father”” c. szám szólt, a vendégek egyként énekelték végig a dalt magyarul. Ekkor együtt lehettünk részesei a legmeghatóbb pillanatnak is, amikor apa és fia (a klub tagjai) együtt énekelték végig a dalt. A „Father” c. nóta azért érdekes, mert a Manowar „Thunder in the Sky” kislemezre a szám 16 nyelven került fel, melyek közül egyik a magyar volt. A lassú nóta után ismét felpörgött az este és a helyszínre idkőközben folyamatosan érkezők megtöltötték a helyiséget. Az emberek láthatóan jól érezték magukat, néhányan Eric visszatérésében reménykedve a kávézó teraszán várakoztak. Sajnos minden buli véget ér egyszer, s lassan megfogyatkoztunk. megjelenéséről szóló sajtótájékoztatóra hamarosan érkezik

A kitartóak abban a szerencsés helyzetbe kerültek, hogy részt vehettek egy, a Manowar énekese által a Manowar Clubnak felajánlott baráti beszélgetésben magával Eric Adams-el.

A kellemes hangulatú társalgás méltó befejezése volt a Manowar napnak. Összességében egy felejthetetlen élménnyel zárult, fantasztikus partin vehettünk részt, melyet ezúton is köszönünk a Manowar-nak, Eric Adams-nek és Döme Bernadett-nek, Raminak, és az egész Café Montmartre-nak (hamarosan Manowar Cafe), a tulajdonosainak, illetve mindenkinek, aki ott volt!

A Café Montmartre neve rövidesen megváltozik, és hamarosan Manowar Café néven várja majd kedves vendégeit!

A legközelebbi nyilvános találkozóról oldalunkon tájékoztatunk mindenkit, aki kedvet kapott egy újabb Manowar találkozóhoz, jöjjön el és zúzzunk újra együtt!

Arra a kérdésünkre, hogy mostanában lesz-e Magyarországon Manowar koncert, annyit sikerült megtudnunk, hogy Rami és több magyarországi szervező is dolgozik az ügyön, továbbá az énekesnek is különös érdekeltsége, hogy Budapesten is fellépjen a zenekar.

MMC

Oszd meg!

Leave a Comment