Eric Adams, Manowar

Eric Adams a MANOWAR végéről beszélt

November 15-én, a svédországi Norrköpingben kezdődik meg a MANOWAR utolsó turnéja. Eric Adams énekes egy friss interjúban elmondta: vegyes érzelmei vannak a befejezés előtt.

MANOWAR
MANOWAR

Már tavaly tavasszal bejelentette a MANOWAR, hogy egy The Final Battle fedőnevű turnét követően befejezi pályafutását. Olyan nagyon persze nem sietik el a dolgot, hiszen a körút még csak jövő hónapban kezdődik, és akármeddig eltarthat, de egyelőre elég biztosnak tűnik, hogy tényleg az utolsó lesz. Ennek fényében Eric Adams énekes is furcsán érzi magát a koncertsorozat kezdete előtt. „Ez van, lesz most egy utolsó turnénk”, mondta a frontember az Outdoor Adventures With Jayson című műsorban, ahol egyébként elsődlegesen nem énekesként, hanem polgári minőségében, Lou Marullo vadászként, vadász-instruktorként és vadászati szakújságíróként szólaltatták meg. „Novemberben, Skandináviában kezdünk, majd decemberben Németország következik. Karácsonyra, december 18. körül hazarepülök, aztán nem tudom pontosan, mi következik utána. De egy ideig biztos eltart majd a turné, csak most még nem tudom, pontosan merre megyünk tovább. Kicsit olyan huszonkettes csapdája ez, hogy tudom: utána nem állok majd többet színpadra a MANOWARral. Hiányozni fog a nagy színpad – magától értetődően –, de egyszer minden jó dolognak be kell fejeződnie.”

Eric Adams, Manowar
Eric Adams

A 63 éves Eric Adams különösebben nem izgatja magát amiatt, mi vár rá a banda vége után, hiszen jelenleg is van polgári állása: New York állam alkalmazottjaként oktat új vadászokat a hatályos szabályokra, illetve a Texas Fish & Game magazin vadászati szerkesztője is. „A MANOWAR úgy döntött, befejezi, és ki tudná megmondani, mi történik majd utána? Lehet, hogy továbbra is énekelek majd. Lehet, hogy fogom az íjamat, és kicsit gyakrabban vetem majd bele magam a vadonba, mint azelőtt. Meglátjuk.”

Forrás: www.shockmagazin.hu

Oszd meg!

Leave a Comment