Fabio és a házigazda

Fabio véleménye a Budapesti Hivatalos MANOWAR Partyról

Fabio és a házigazda
Fotó: Csanádi Márton

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a budapesti Hivatalos MANOWAR Party egyik résztvevője Olaszországból érkezett hozzánk. Fabio Zonin ráadásul nem akárki, az olaszországi gömbsúlyzók oktatója és feje, profi testépítő és fitness oktató. Munkája miatt volt Budapesten, de a Partyról is időben értesült, így azon is részt tudott venni. 

Fabio egykor énekes volt egy heavy metal bandában, ezért a Play and Kill koncert végén néhány további manowarriorral felmentek a színpadra és együtt énekelték (videó itt) el Fenyőfalvi Andrissal a a Hail and Kill című MANOWAR dalt.

A hangulat fergeteges volt, Fabio nagy MANOWAR rajongó, ő is nagyon jól érezte magát a Hivatalos Manowar Partyn. Az alábbi sorokat kaptuk tőle:

„A party tök jó volt, a zene tök jó volt (Manowar, természetesen), a banda tök jó volt és az emberek is tök jók voltak !!!

Mindenki úgy bánt velem, mintha évek óta barátok lennénk. Végülis mindannyian a Warriors Of The World Unite részei vagyunk!

Az első album óta a Manowar rajongója vagyok (43 éves vagyok) és láttam őket többször is élőben. Utolsó alkalommal Milánóban, a Gods Of Metal Fesztiválon.

Olaszországban én vagyok az RKC – Russian Kettlebell Challenge (Orosz Gömbsúlyzó Kihívás) felelőse. Szóval én hallgatom és emelgetem is a heavy metal-t. Budapesten tanítani voltam, egy tanfolyamon.

A party utáni napon több, mint 100 embert tanítottam meg a nehéz gömbsúlyzó emelésére a „Black List” hangjára.
http://youtu.be/Yt_zeIMJDDM

Az RKC-Olaszország képzéseiről készült minden egyes videóban szintén Manowar szám hallható.
http://youtu.be/-gG1vQys658
http://youtu.be/wf1CTIGJTxE

Megteremtettem a nehéz emeléshez a Manowar környezetet. Mi lehetne jobb annál, mint amikor egy fém harcos értékeli a harcosok fémzenéjét?

Szeptember 20-tól 23-ig Budapesten leszek, ha szerveztek valamit arra az időre, értesítsetek, és nem fogok hiányozni onnan sem!

És ha van rá esély, hogy színpadra állhassak elénekelni egy dalt, örökké hálás lennék. Fiatal koromban heavy metal énekes voltam évekig.

Hail to manowar.hu !!!
http://youtu.be/Yt_zeIMJDDM

Fabio és a házigazda
Fotó: Csanádi Márton

EREDETI ÜZENET:

„The party was awesome, the music was awesome (Manowar, of course), the Band was awesome and the people was awesome !!!

Everyone treated me as if we were friends for years. After all we are all part of the Warriors Of The World Unite!

I’m a fan of Manowar since their first album (I’m 43) and I’ve seen them several times live. The last time was at the gods of metal in Milan.

I am responsible for the RKC – The Russian Kettlebell Challenge in Italy. So I listen to heavy metal and I lift heavy metal. I was in Budapest to teach a course.

The day after the party more than 100 people have been trained to lift heavy kettlebells to the sound of „Black List”.

http://youtu.be/Yt_zeIMJDDM

Ah, the soundtrack of the videos of the trainings of RKC-Italy is all of Manowar.
http://youtu.be/-gG1vQys658
http://youtu.be/wf1CTIGJTxE

I took Manowar environment of the heavy lifting. Who better than the warriors of metal can appreciate the music of the warriors of metal?

I will be in Budapest September 20 to 23, if you organize something at that time let me know, I will not miss!

And if there is a chance to stand on stage to sing a song, I will be eternally grateful. In my youth I was a heavy metal singer for years.

Hail to manowar.hu !!!
http://youtu.be/Yt_zeIMJDDM „

Oszd meg!

Leave a Comment