Kazahsztán csatlakozik a Magic Circle Fesztivál hű csapatához

A Manowar lényege a metalosok közötti összetartás és a heavy metal fogalmának életben tartása. A Magic Circle Fesztivál e-cél elérése érdekében eszközöket vált. Először is hű rajongók csapata utazott a Föld minden pontjáról, hogy metál családjával egyesüljön. Minden nemzetet vonzott az MCF, ahol együtt hódolhattak a résztvevők közös szenvedélyüknek; a fémzenének. A Manowar a Magic Circle színpadot a bolygó több pontjáról jött előadóművészekkel osztotta meg. Különböző országok zászlói lobogtak mindenhol, mely a fesztivál teljes területét a Metál Egyesült Nemzeteivé változtatta. 2009. július 18-án első alkalommal üdvözölhetjük Kazahsztánt a Magic Circle Fesztiválon, ki a metál szellemében csatlakozik majd minden nemzetek egyesülésébe.

ULYTAU, a kazah csoport a fém alapú, népi befolyású, innovatív stílusáról ismert egyedi fellépő.

Kazahsztán a legnagyobb szárazfölddel rendelkező országként ismert, illetve a nemzetközi hírességek közül, Steven Seagal-t is magáénak tudhatja. A színész nemrég csatlakozott a zenekarhoz egy koncert erejéig és meglepte a közönséget gitártudásával. Azt nem tudjuk garantálni, hogy Seagal ismét fellépjen a zenekarral, de az ULYTAU biztosan meg fogja lepni az MCF III. résztvevőit.

A metal szellemében egyesült más nemzetek az idei fesztiválon: a Crystal Viper Lengyelországból, Metalforce Németországból, valamint a főzenekarok: Manowar és HolyHell az USA-ból. További bejelentések hamarosan! Szóval fogd az útleveled, mert a metál-őrület világába a jegy csak 75 euró és már elérhető az interneten: www.magiccirclefestival.com

Oszd meg!

Leave a Comment