Kings Of Metal MMXIV Fotópályázat szabályzat, felhasználási feltételek

Ha szeretnél részt venni a Kings Of Metal MMXIV fotópályázaton kérjük, olvasd el a fotópályázat feltételeit és küldd el fényképe(i)d az alábbi, külön erre a célra létrehozott weblap segítségével: http://www.manowar.com/photocontest/photocontest.php

Több képet is küldhetsz!

A fényképed lehet egy portré, vagy teljes alakos kép. Ha a képen más személyek is szerepelnek, te vagy a felelős azon szükséges intézkedések megtételéért, amelyek az ő jogaikat védik, legyen szó bármely a képen szereplő személyről, az összes személyt beleértve, de nincs kizárva, hogy megszerezd az engedélyüket. Ha egy fotón, egy személy (aki nem te vagy) felismerhető, szükség esetén, a Magic Circle Entertainment kérésére az adott személy(ek) írásbeli engedélyével kell rendelkezned. Továbbá ha a képen kiskorú látható, szülő, vagy gondviselő által aláírt hozzájárulás szükséges a kép használatához.

Minden általad küldött fotónak te kell, hogy legyél a tulajdonosa, ha a játék szervezője erről bizonyítékot kér, bármikor tudnod kell benyújtani azt. A fotókat tőled is és rólad is elfogadjuk. Mivel azonban rendszerint másról is készítettél fényképet, nálad KELL lennie a kép használatához szükséges hozzájárulásuknak. Minderre azért van szükség, hogy az összes amerikai és a nemzetközi törvényeknek megfeleljen.

A digitális fényképeket a lehető legnagyobb felbontásban kell feltölteni.

A képeknek .jpeg vagy .jpg formátumúnak kell lenniük.

Javasoljuk, hogy az összes file össz. mérete 3 MB és 8 MB között legyen, a képfelbontás pedig fekvő kép esetén min. 1600 pixel széles, álló kép esetén pedig min. 1600 pixel magas legyen.

A kiváló minőségű, nem digitális fényképeket is elfogadjuk, de a leírt irányelveknek megfelelőnek kell lenniük.

A verseny minden korosztály számára engedélyezett, a 18 évesnél fiatalabb versenyzők azonban csak szülői, vagy a törvényes gyám engedélyével vehetnek részt a játékban. A 18 évnél fiatalabb játékosok részvételükkel igazolják, hogy a szülő, vagy gondviselő engedélyével vesznek részt a játékban.

Mint egy versenyző, bármely általad feltöltött, sértő kép(ek) kapcsán kártalanítod a Magic Circle Entertainment céget és leányvállalatait. Továbbá elfogadod, hogy ha a benyújtott kép bármilyen ide vonatkozó törvényt sért, kártalanítod a Magic Circle Entertainment céget és partnereit, és annak leányvállalatait, igazgatóit, tisztségviselőit, ügynökeit és / vagy a munkavállalóit bármely kérelemnek, megítélt károknak, kötelezettségeidnek, bármilyen büntetésnek és bírságnak megfelelően.

A verseny minden fényképe szerzői jogi védelem alatt áll, és a tulajdonosánál marad.

A fényképek sokszorosíthatóak és tartalmazhatják a fotó készítőjének nevét, ahol ez lehetséges a Magic Circle Entertainment belátása szerint.

A fotópályázatban történő részvételeddel engedélyt adsz a Magic Circle Entertainment cégnek és az általuk felhatalmazottaknak, világszerte, visszavonhatatlan, örökös, nem kizárólagos licenszet a megjelenítésre, terjesztésre, másolásra és az anyagodból származó munkák elkészítésére, továbbá engedélyezed az általad benyújtott anyag egészének, vagy egy részének bármilyen már meglévő, vagy később kifejlesztett médiában történő megjelenését bármely célra, amely kapcsolatban áll a MANOWAR zenekarral és/vagy a MANOWAR ‘Kings Of Metal MMXIV’ albumával.

Minden jog biztosított a Magic Circle Entertainment által, a részvétel ingyenes és a Magic Circle Entertainment vagy leányvállalatai semmilyen ellenszolgáltatással nem kötelesek fizetni, vagy kérjen további jóváhagyást ezen jogok hasznopsításával kapcsolatban.

A fotó(i)d benyújtásával megadod a jogot Magic Circle Entertainment cégnek és leányvállalatainak, hogy módosítsa az anyagot bármilyen szükséges formában a leírt célokra.

A pályázatra beküldeni kívánt fotó nem tartalmazhat személyes adatokat, mint a vezetéknevek, címek, telefonszámok, képernyő nevek, emailcímek. Az erőszakra buzdító, sértő, veszélyes, vagy jogellenes magatartásra ösztönző képek nem vesznek részt a játékban!

A pályázatra küldött fotó nem tartalmazhat olyan nem megfelelő tartalmat, mint a pornográf vagy erőszakos anyagok, amelyek erőszakra buzdítanak. A pályázat anyaga nem rágalmazhat, nem sértheti a személyek személyiségi vagy nyilvános jogait, élő vagy elhunyt esetében sem, továbbá más módon sem sértheti a személyek személyes vagy tulajdonosi jogait.

Fenntartjuka jogot, hogy azon pályázatra küldött képeket, amelyek megítélésünk szerint sértő, obszcén, provokatív, törvény sértő vagy más okból alkalmatlan, elutasítsuk a játékból.

A benyújtott pályázati anyagokat nem küldjük vissza. A pályázati anyagok kézhezvételéről sajnos nem áll módunkban a értesítést küldeni, így az ilyen jellegű kérdésekre nem fogunk tudni válaszolni.

A RÉSZVÉTELHEZ VAGY A NYERÉSHEZ VÁSÁROLNI NEM SZÜKSÉGES. VÁSÁRLÁSSAL NEM NÖVELED A NYERÉSI ESÉLYEDET. A JÁTÉKOSOKRA MINDEN SZÖVETSÉGI, ÁLLAMI, HELYI ÉS ÖNKORMÁNYZATI TÖRVÉNYEK ÉS ELŐÍRÁSOK ÉRVÉNYESEK. AHOL AZ ILYEN JÁTÉKOK TILTOTTAK, OTT E-SZABÁLYZAT ÉRVÉNYÉT VESZTI.

A Magic Circle Entertainment vagy bármely leányvállalatának weboldalain közzétett pályázati anyagod megjelenítése nem azt jelenti, hogy te lennél a győztes.

Hogy hogyan kell részt venni a fotópályázatban, minden részletesen információt megtalálsz a Játék szabályzatban, vagyis a jelen felhasználói feltételekben.

A Magic Circle Entertainment fenntartja magának a jogot, hogy jelen feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.

A fotópályázatra beküldeni kívánt képed benyújtásával egyidőben elolvastad és megértetted, továbbá elfogadod a fotópályázat szabályzatát és feltételeit.

Oszd meg!

Leave a Comment