Korlátozott számú dupla-lemezes acéldobozos kiadású DVD

A Magic Circle Festival Vol. 2 DVD dupla lemezes kiadása most korlátozott számban kapható a „The Kingdom Of Steel” online boltban.

Közel 2 óra a Föld leghangosabb bandájáról csak ezen a DVD-n! A Manowar zenekar betartotta ígéretét, a fesztiválon lejátszották az első 6 albumot a rajongók nem kis örömére. Sok Manowar klasszikussal egyetemben olyan dalokat is lejátszottak, amiket eddig élőben soha, pl.: „Men Play On Ten”, „Kingdom Come” és „Animals”… A különlegességek közé tartozik a „The Crown And The Ring” is, melyet szintén először adtak elő élőben, egy teljes kórus kíséretében. Halhattuk az új „Die With Honor” c. számot is, amelyet a fesztivál vendégei ajándékba kaptak cd-n, (20.000 db).

A fesztivál fellépői közül a DVD-n szintén szerepelnek az alábbi zenekarok: HolyHell, MetalForce, A Jack Starr Burning Starrja, Titanium Black, Kobus, stb. A hangot a Grammy-díjra jelölt Rich Breen keverte (Full Surround 5.1) a különleges előadókkal és exkluzív bónuszokkal készült Magic Circle Festival Volume 2 DVD-hez.

A „Kingdom Of Steel” -nél megvásárolható a korlátozott kiadású (100 db) acéldobozos, a Manowar által személyre szólóan dedikált DVD is.

Megjelenési Dátum: 2008. NOVEMBER 27.

Ha megrendeled az acéldobozos dupla DVD-t, a postaköltség ingyenes!

Oszd meg!

Leave a Comment