Köszönet az újabb nagy fesztiválért

Az igazi metal rajongók részt vehettek 2009. július 17-18-án a 3. Magic Circle Fesztiválon, Loreley-ben, Németországban. A rendezvényen felsorakozott zenekarok között szerepelt a Kingdom Come, a Van Canto és most először Kazahsztánból is üdvözölhettük az Ulytau nevű zenekart. A fesztiválon nemcsak a Manowar-tól, hanem Jack Starr’s Burning Starr-tól, valamint a Metalforce-tól és a HOLYHELL-től is hallhattunk új nótákat. Az est fénypontja a Manowar koncert volt. A zenekar „Death to Infields” elnevezésű turnéjának ezen állomása kiemelkedő volt, hiszen a „Thunder In The Sky” c. új EP-n található dalokat Loreleyben adták elő először élőben. Ez az első CD „THE ASGARD SAGA”-ból, a zenekar multimedia projectjéből, amely a híres fantasy íróval Wolfgang Hohlbein-nel közösen készült. A project alapja a viking mitológia, további kiadások hamarosan!

Mielőtt a Manowar olyan dalokkal rázta meg a földet, mint a „Let The Gods Decide” és a „God or Man„, Wolfgang Hohlbein lépett a színpadra, hogy bejelentse az Asgard Saga c. könyvének megjelenését (2010. Március). A Manowar új albumának megjelenése „Hammer Of The Gods” címmel a tervek szerint az idei télen várható, s az ígéretek szerint lesznek rajta a „Thunder In The Sky” c. EP-n található nótákhoz hasonló további exkluzív történetek.

A szerző elsősorban megköszönte a pénteki felolvasást követő visszajelzéseket a rajongóknak, amikor első alkalommal olvasott fel nyilvánosan néhány rövid történetet a könyvből. „Magam is csodálkoztam, hogy milyen nagy érdeklődéssel várt a közönség, különösen a projektnek ebben, a még korai szakaszában. Meglepően kedves, meleg fogadtatásban volt részem.” mondta a szerző.

Joey DeMaio, aki pénteken váratlanul kórházba került, azt mondta: „Bárcsak ott lehetnék és tanúja lehetnék Wolfgang bemutatkozásának, ahol bemutatja történeteit és csatlakozik a Q&A ülésbe. Az együttműködésünk nagy tapasztalatokkal bővült és várom, hogy tovább bővíthessük a tervezett projektet vele. A következő fesztiválra a partnereink több időt és teret ígértek az „Asgard”-hoz kapcsolódó tevékenységeknek.

Párhuzamosan a „Thunder in the Sky” élő premierjével, 2009.07.17-én megjelent egy dupla Deluxe CD 6 nótával és a második CD-n a 16 nyelven felénekelt „Father” c. számmal. A CD egy több, mint 50 oldalas füzetet is tartalmaz, melyben az „Father” c. szám dalszövege található mind a 16 nyelven, illetve Wolfgang Hohlbein exkluzív, kizárólagos rövid történetei, ízelítőül az „Asgard Saga„-ból.

A Deluxe 2 lemezes kiadás elérhető kiskereskedelmi üzletekben egész Németországban, Ausztriában, Svájcban és más európai országokban, ill. a nemzetközi Kingdom Of Steel Online üzletben, ahol is a jó minőségű, DRM-mentes MP3 formátumban lehet a dupla lemezt megvásárolni. A letölthető változat pontosan ugyanolyan, mint az audió tartalom EP: Thunder In The Sky, God Or Man, Let The Gods Decide, Father, Die With Honor, The Crown And The Ring (2008 Metal Version) és a „Father” c. szám összes verziója, mind a 16 nyelven: német, olasz, magyar, román, bolgár, norvég, spanyol, francia, görög, török, lengyel, japán, horvát, portugál és a finn.

Külön köszönet a rajongóknak, a „Thunder In The Sky” további történetei és további különleges szolgáltatások az „Asgard Saga” -ról a hivatalos oldalon hamarosan olvashatók! www.asgard-saga.com

Oszd meg!

Leave a Comment