Play and Kill - Manowar Party 2012 - Fotót készítette: Csanádi Márton

Köszönet mindenkinek a jó hangulatért!

Szeretnénk mindenkinek megköszönni, hogy a 2012. augusztus 25-i Hivatalos MANOWAR Partyn részt vett! Bár eddig nem tettünk róla küön említést, de ez az este volt a 10. Magyar Manowar Club találkozó, ami a kerek számhoz méltóan mondhatjuk, hogy tökéletesre sikerült.
Play and Kill - Manowar Party 2012 - Fotót készítette: Csanádi MártonPlay and Kill – Manowar Party 2012 – Fotót készítette: Csanádi Márton
 
Köszönjük mindenkinek a jelenlétét és a munkáját! Külön köszönjük házigazdánknak; Sárközi Péternek az est nagyszerű hangulatban történő lebonyolítását, köszönjük az Angel Agnatic és a Play and Kill zenekarnak az óriási hangulatot, amit koncertjükkel teremtettek, köszönjük Csanádi Mártonnak a profi fényképeket, M. Henriettának a színpadon nyújtott segítségét, valamint a Zúzda Rock Kert minden munkatársának a munkáját, és kitartását!
Sárközi Péter
Reméljük, a jövőben sok hasonló eseményen vehetünk még részt együtt, veletek, a Magyar Manowar Club tagjaival, és a buli hevének híre a zenekar fülébe is eljut! Mi lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk, hogy a zenekar nálunk is fellépjen, de továbbra is várjuk segítségeteket, aktivításotokat, hiszen a MANOWAR csak ott lép fel, ahol várják őket a rajongók! Az igazi MANOWAR rajongók!
Fotót készítette: Csanádi Márton
Fotót készítette: Csanádi Márton
Végül köszönet a támogatóinknak is a segítségükért!
Oszd meg!

Leave a Comment