Magic Circle Festival 2008 Vol. II DVD

2008. Július 9-től (szerdától) július 12-ig, amíg a nap le nem nyugodott 35.000 igazi metál fan ömlött 44 különböző országból a németországi Bad Arolsenbe, a Magic Circle Fesztivál helyszínére. Most te is megtapasztalhatod az erejét a fesztiválnak, éld át te is ezt az élményt, a négy nap izgalmát!

A Magic Circle Festival 2008 Vol. II DVD. dupla lemezes DVD egyedülálló acéldobozban, 32 oldalas könyvecskével. Csak ezen a DVD-n láthatod a Föld leghangosabb bandájának; a Manowar zenekarnak 2 óráját. A zenekar Bad Arolsenben lejátszotta az első 6 albumát az elejétől a végéig.

Sok Manowar klasszikus mellett olyan dalok is megszólaltak a koncerten, amelyeket évtizedek óta,- vagy akár soha nem is játszottak le koncerten. Pl.: „All Men Play On Ten”, „Kingdom Come” and „Animals”. A „Crown and The Ring” -et először játszották le élőben, egy teljes kórus kíséretében és elhangzott az egyetlen új szám is az új albumról: „Die With Honor”, amit ekkorra már mindenki tudott, hisz miután a 20.000 db ajándék CD-t kiosztották, ez szólt minden második sátorban, vagy lakóautóban a feszten.

További fellépők: HolyHell, Majesty, a Jack Starr Burning Starrja, Titanium Black, Kobus stb. A DVD hangját a Grammy-díjra jelölt Rich Breen keverte teljes 5.1-ben. A rengeteg zenekarral, egyedi csomagolásával és bónuszanyagokkal a Magic Circle Festival 2008 DVD abszolút kötelező!

Oszd meg!

Leave a Comment