Magic Circle Festival III Visszaszámlálás!

Üdv acél testvérek! A visszaszámlálás megkezdődött! 2009. Július 18-án a Magic Circle Fesztivállal a történelem életre kel. A fesztivál úgy visszhangzik majd, mint mikor Thor kalapácsa lezuhan Asgard kapujában! Kezdetben a Manowar meghirdette: „They can’t stop us, let them try, for heavy metal come to Loreley in July!” Most, hogy közeledik az idő, a rajongók elégedettek lesznek, hiszen tudják, hogy minden járvány a múlté és mindent felülmúló fém őrület várja őket! Minden Manowarriors tudja, hogy a Magic Circle Festival egy páratlan kaland, mely híres az újításokról, a célállomásokról, kreatív témáiról és elhozza, összegyűjti a legjobb heavy metal zenekarokat a bolygóról. Ebben az évben a Magic Circle Fesztivál III. életében először eljön az Asgard Saga könyvön és zenén keresztül, a Manowar és Németország legjobb fantasy szerzőjének, Wolfgang Hohlbein-nek, illetve kettejük egyedülálló együttműködésének köszönhetően. Thor, a Mennydörgés istene bevezetett a metál világába a hívők csapatával, mint az egyetlen tanúval. Az idei helyszín a németországi Loreley, mely a Rajna folyó mellett helyezkedik el. A romantikus és kalandos turistahelyszín mítoszokban és legendákban is gazdag, ezért ideális helyszín lehet a rajongóknak és turistáknak egyaránt.

A Manowar a koncert teljes napjára szórakoztató tevékenységeket tervez, beleértve a norvég Heat Seekers nevű zenekart, akik a fesztivál hivatalos megnyitózenekara lesznek. A kemping július 17-én, pénteken nyit és a főzenekarok szombaton, vagyis július 18-án képnek fel. A nap végére garantáltan mindenki rázni fogja a fejét. A fellépők: ULYTAU (Kazahsztan), WIZARD (Németo), CRYSTAL VIPER (Lengyelo.), METALFORCE (Németo.), JACK STARR’S BURNING STARR (USA), DOMAIN (Németo), KINGDOM COME (Németo), AGE OF EVIL (USA), VAN CANTO (Németo), DIE SKLAVEN (Németo) és a főzenekraok: MANOWAR (USA) különleges vendégével: HOLYHELL (USA). A Rajongóknak lehetősége lesz üdvözölni Wolfgang Hohlbein-t, mint az Asgard kapuinak megnyitóját, aki mostantól minden fesztiválon jelen lesz.

És… ha azt gondolod, hogy ezt már semmi nem múlja felül… A Manowar bejelentette, hogy idén nyáron adja ki új EP-jét, az Asgard Saga projekt-bemutatóanyagát! Az EP kizárólag a fesztiválon lesz megvásárolható. Eközben HolyHell, MetalForce, Jack Starr’s Burning Starr, és további bandák fognak új dalokat előadni az új albumukról a Magic Circle Fesztiválon. Szóval, kezdődik a visszaszámlálás!

Ha szeretnéd megnézni az Asgard Saga trailerét, amiről mindenki beszél, s melyet Neil Johnson, a Manowar videó igazgatója készített, lépjen be ide: www.asgard-saga.com!

Oszd meg!

Leave a Comment