Magic Circle Festival & Metalcamp

A IV. Magic Circle Fesztiválra 2010. Július 11-én kerül sor, ezúttal Szlovéniában, Tolminban.

Az első 3 Magic Circle fesztiválnak helyet adó Németország után – ahová a rajongók több, mint 44 országból jöttek el – 2010-ben Szlovénia lett kijelölve a fesztivál kizárólagos házigazdájának.

Tolmin nevű város Európa szívében, Szlovéniában található.

  • Szlovénia fővárosától (Ljubljana) csupán 95 km-re
  • az osztrák Villach nevű várostól csak 105 km-re
  • a németországi Munich-től 400 km-re
  • az olasz Udine városától 97 km-re
  • és Horvátország fővárosától (Zagreb) mindössze 240 km-re

A METALCAMP-al történt társulását 2010-ben ünnepli a Magic Circle Fesztivál. Ez lesz az első alkalom, hogy Németországon kívül lesz a rendezvény.

A műsor egybeesik a majd Dél-Afrikában zajló FIFA Világ Kupa végső játékával, melyet a fesztiválon élőben láthattok majd gigantikus kivetítővásznon. Míg követed a játék közvetítést, közben a színpadnál Manowar számok szólnak majd!

A Világ Kupa és koncert kombináció a „Magic Circle Festival a Metalcamp-nél” a legnagyobb futball találkozó és metal party-nak ígérkezik. Ezen kívül a Manowar, a Holyhell és a Metalforce-on kívül további fellépők és programok kerülnek hamarosan bejelentésre.

Még most döntsd el, hogy részt veszel-e a 2010-es Metalcamp rendezvényen, vagy nem, biztosítsd helyed a nagy eseményre, légy te is tanuja az első Szlovéniai Manowar koncertnek!

A „Death To Infidels World Tour 2010” több, mint egy évtized után az első életnagyságú világturné, amit látni kell! A metal királyai megszállják Szlovéniát, az új területet meghódításával törekedve a világuralomra!

Ne feledd:

A 2010-es (Július 5-10.) Metalcamp jegyek nem használhatóak a „Magic Circle Festival at Metalcamp 2010” rendezvényre, amely a Metalcamp fesztivált követő napon, vagyis Július 11-én lesz.

Ugyanúgy a „Magic Circle Festival at Metalcamp 2010” jegyek nem használhatóak a Metalcamp rendezvényére.

A jegyek a „Magic Circle Festival at Metalcamp 2010” most kaphatók. A parkolás és a kemping ingyenes. Az igazi Manowar rajongóknak az Ultimate rajongói csomag is hamarosan elérhető lesz!

Oszd meg!

Leave a Comment