MANOWAR – ’Battle Hymns 2011’ CD – akciós rendelési lehetőség!

Manowar - Battle Hymns, 2011 CDRendelj előre december 13.-ig és kapsz ingyenes digitális letöltési hozzáférést november 26-i kezdettel. A CD december 13-án kerül postázásra. A hitelkártya engedélyezési szabázatnak megfelelően az összeg azonnal levételre kerül.

Ha bármi mást is rendelsz együttesen ezzel az előre megvásárolható CD-vel, rendelésed 13.-ig fönntartjuk.

Még egy briliáns villantása a megingathatatlan elhatározásuknak, a Manowar úgy döntött újra fölveszi a klasszikus debütáló albumukat. Talán azt kérdezed: micsoda? Újra fölvenni egy régebbi albumot? Ám csak gondold el.. a zenekar saját szavaival élve: „Folyamatosan kapunk régebbi számainkhoz fűződő kéréseket. A rajongóink ugyanúgy szeretik a korai dalainkat, mint az újakat.”-mondja Eric Adams, énekes. OK, de mért veszik föl újra? A banda úgy gondolja, rajongói megérdemelnek egy masszívabb hangzást és anyagot, méghozzá ugyanazt, ami az utóbbi években a lemezeiket jellemzi.

Végül a technológia utolérte a Manowar egyedi tervezésű felszerelését és a stúdiózáshoz fűződő újításait. Tehát itt az idő, hogy fölülvizsgálják a Battle Hymns-t és újfent előadják azt most már a mai technológia zabolátlan erejével. Az időzítés pedig nem is lehetne jobbkor, mint most, az eredeti dobos Donnie Hamzik visszatérésekor.

A ’Battle Hymns 2011’ egy új fejezet a heavy metal történelmében.

Számok:

  1. Death Tone
  2. Metal Daze
  3. Fast Taker
  4. Shell Shock
  5. Manowar
  6. Dark Avenger
  7. William’s Tale
  8. Battle Hymn
Bónusz számok:
  1. Death Tone – Recorded Live, Dallas Reunion Arena 1982
  2. Fast Taker – Recorded Live, Abilene Taylor City Expo Center Arena 1982
Oszd meg!

Leave a Comment