A MANOWAR bejelentette az utolsó turnéját – Az első jegyek már kaphatók

Az ikonikus Heavy Metal együttes, a MANOWAR bejelentette ezen a héten, hogy egy végső turnéra indulnak, melyhez egy személyes üzenetet csatoltak a fanoknak.  Az első időpontokat megerősítették Németországban.

Majdnem négy évtizeden keresztül kovácsolta a MANOWAR saját stílusát halhatatlan himnuszokkal, erős képekkel és olyan jellegzetes értékekkel, mint a tisztelet, hűség és barátság, melyek együttvéve egy egyedi és megtörhetetlen köteléket teremtettek világszerte követőik között.

Irigyelve oly sokak által a MANOWAR meginoghatatlan hitvallásáért, a fanok felé való határtalan elszántságukért, a ’nincs megbánás’ hozzáállásért, a MANOWAR soha nem tért le a kijelölt ösvényről.

A karrierjük alatt, a MANOWAR számos arany és platina díjat gyűjtött be, több mint 35 turnét vittek véghez, ahol fő zenekarként léptek fel általában 10000 és 50000 fős tömegek előtt, mindig teltház előtt.

A bátornak és kalandosnak kikiáltott debütálő albumuk, a Battle Hymns, mindig is felül fog kerekedni afölött, mit mások csináltak, hiszen megteremtették saját stílusukat. A tisztelgés a rajongóik felé megnyilvánul abban is, hogy a MANOWAR megalapította a saját zenei fesztiválját (melyre több mint 40 országból érkeztek rajongók), a leghangosabb és leghosszabb koncerteket ők játszották Bulgáriában, felvettek egy dalt több mint 18 nyelven, és aláírtak egy szerződést saját vérükkel, hogy hűségesek maradnak a Metálhoz.

’A “The Gods and Kings” turné egy úttörő pillanat volt a karrierünkben. A színpad, a hangzás, a videó, és ti, rajongóink, csodálatosak voltatok!’ – nyilatkozta a MANOWAR. „Befejezve egy ilyen hihetetlen turnét, tisztává vált, hogy legközelebb még nagyobb turnét kell csinálnunk és még jobban túlszárnyalni magunkat, amit még soha nem csináltunk, valami olyat, ami valóra váltja minden Manowarrior álmát. És akkor ez lesz a végső, mindent elsöprő pillanat, hogy elbúcsúzzunk és mindent megköszönjünk.”

A több mint két órás, az elmúlt 4 évtized legjobb MANOWAR számaival megpakolt ’The Final Battle Világ Turné’ maradandó élmény lesz minden igazi Metal fannak.

“A végső csatába menetelünk, mint ahogyan végig ezt tettük a karrierünk alatt: mindent megadtunk a rajongóinknak! A győzelem a miénk de a dicsőség a rajongók táboráé!” – mondta Joey DeMaio.

 

A “Final Battle World Tour” – azaz a Végső Csata Világ Turné 2017 első megerősített időpontjai:

péntek, Nov 24, 2017 – Zenith – Munich, Germany
hétfő, Nov 27, 2017 – Messehalle – Erfurt, Germany
kedd, Nov 28, 2017 – Tempodrom – Berlin, Germany
péntek, Dec 1, 2017 – Grugahalle – Essen, Germany
vasárnap, Dec 3, 2017 – Sparkassen Arena – Kiel, Germany
kedd, Dec 5, 2017 – Palladium – Cologne, Germany
péntek, Dec 8, 2017 – Jahrhunderthalle – Frankfurt/Main, Germany
kedd, Dec 12, 2017 – Arena Trier – Trier, Germany
péntek, Dec 15, 2017 – Porsche Arena – Stuttgart, Germany

Az általános belépők kizárólagosan erről az oldalról érhetők el: www.lb-events.de, 2016 május 27-étől, 3 órától. Lépj ide: http://bit.ly/1VlvH4K.

Kizárólagosan limitált mennyiség érhető el a nyomtatott szuvenír jegyekből, amelyeket azok kapnak, akik hamarabb érkeznek vagy vásárolnak.

Az ‘Ultimate Fan Package Upgrade’ kiegészítőjegyek, amik a behatóbb és jobb élő élményt biztosítják, majd később lesznek elérhetők. Ezek csakis az általános belépő jegyek kiegészítéseként érvényesek. Tehát a rajongóknak először a normál jegyeket kell megvásárolniuk. Fordító: Ladjánszky Rubina

Oszd meg!

Leave a Comment