A MANOWAR bejelenti 2014 első Szabadtéri Fesztivál dátumát

MANOWAR bejelentette főzenekari fellépését a 2014-es MAGIC CIRCLE Fesztiválon, amely 2014. július 25-én és 26-án lesz megtartva a finnországi Helsinkiben, a „Suvilahti Open Air” színpadán.

Ez lesz az első MAGIC CIRCLE FESTIVAL Finnországban.

A MANOWAR világszintű metal közösségének ünnepsége, a fesztivál, amelynek korábban különböző országok; Németország és Szlovénia adtak otthont, s ahol több, mint 35 nemzet metal rajongója vett részt.

manowar_magic_circle_festival_2014_650px

„Nagyon izgatottan hozzuk el a MAGIC CIRCLE FESTIVAL-t az első alkalommal Finországba” mondta a promoter Hardi Loog. „Azon vagyunk, hogy egy fantasztikus fesztivált tudhassunk magunkénak a MANOWAR főzenekarral és különleges Kings Of Metal 2014 jubileumi show műsorukkal, további bandákkal, és sok egyéb, felejthetetlen metal élménnyel!”

Főzenekari, jubileumi fellépésén a MANOWAR elő fogja adni a teljes „Kings Of Metal MMXIV” albumot, a „Kings Of Metal” sikeralbum egy vadonatúj, különleges verzióját – ami tavasszal fog megjelenni -, valamint egy „best of” válogatást a további halhatatlan metal himnuszokból egy teljesen új színpadi produkcióban.

[youtube]http://youtu.be/__wTog6BXD8[/youtube]

MANOWAR have announced their headlining performance at MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014

„Meghívunk minden finn Manowarriort, hogy álljanak készen, és csatlakozzanak hozzánk 2014 legnagyobb Metal show-jához!” jelentette be a MANOWAR basszusgitáros Joes DeMaio. „…továbbá meghívjuk a Manowarriorokat Dániából, Svédországból, Norvégiából, Angliából, Németországból és minden metal országból a világon, hogy hozza el a seggét Helszinkibe a jövő nyáron. Ha még nem voltál Finnországba, ez egy tökéletes alkalom! A finn harcosok megmutatják nektek, hogy kell IGAZÁN inni, partizni és jól érezni magad!”

Különböző jegyvásárlási lehetőségek, beleértve az „Ultimate Fan Packages” csomagokat, hamarosan elérhetőek lesznek.

Az induló ár 75 Euró. A jegyek 2013. november 4-től lesznek megvásárolhatók.

www.tiketti.fi

www.lippupalvelu.fi

Részletek a további fellépőkről és a további programokról hamarosan.

Kings Of Metal MMXIV World Tour világ körüli turné – megerősített turné dátumok:

2014. március 19. szerda

Oroszország, Krasnodar – Olymp Palace of Sports

2014. március 21. péntek

Oroszország, Moszkva – Luzhniki Palace of Sports

2014. március 23. vasárnap

Oroszország, St. Petersburg – Yubileyny Sports Palace

2014. július 25-26. péntek/szombat

Finnország, Helsinki – Suvilahti Open Air

Oszd meg!

Leave a Comment