A MANOWAR bejelenti a következő főzenekari fellépését a 2014-es nyári fesztivál szezonra

A “Kings Of Metal” 25. évfodulójának alkalmából a MANOWAR bejelenti a “Kings Of Metal MMXIV” világkörüli turnéjuk következő nyári fesztivál állomását:
Időpont: 2014. május 24. szombat
Helyszín: Törökország, Isztambul, Maçka Küçükçiftlik Park – Metal Summer Festival
Jegyek kaphatók:
A 2010-es fellépése után diadalmas visszatérése lesz ez a MANOWAR-nak.
A MANOWAR előadja a teljes “Kings Of Metal MMXIV” albumot, valamint egy „best of” válogatást a halhatatlan metal himnuszokból, egy teljesen új színpadi produkcióban.
A MANOWAR török rajongói a utolsó alkalommal szó szerint megvadultak! ..és semmi kétségünk nincs afelől, hogy most ennél még több tűz és szenvedély lesz az ereikben! Ezt a műsort nem akarhatod kihagyni!” mondta a MANOWAR basszusgitárosa; Joey DeMaio.
A MANOWAR “Kings Of Metal” c. albuma egy mérföldkő a metal történelemben, melyet első alkalommal 1988. november 18-án adtak ki, s melyet 1989-ben egy világ körüli turné követett. Az esemény 25. évfordulójának alkalmából a MANOWAR egy vadonatúj, speciális verzióban fogja kiadni az albumot újra, ezúttal  „Kings Of Metal MMXIV” címmel. Az album megjelenését követi a „Kings Of Metal MMXIV” világkörüli turné, csakúgy, mint az eredeti lemeznél.
Sokkal több turné dátum hamarosan!
Oszd meg!

Leave a Comment