Manowar – El Gringo és a The Circle

Már online elérhető! Hallgass bele az első előzetesbe a MANOWAR új albumáról.

A videóban: A The Circle tagjai hallgatják az ‘El Gringo‘ előzetesét a MANOWAR következő stúdióalbumáról.

2012. március 12.-én a legnagyobb rajongók egy kiválasztott csoportja, akik a MANOWAR rajongói bázisát képviselik világszerte és a The Circle néven ismertek, meghívást kaptak egy privát előzetes belehallgatásba a közeljövőben érkező új MANOWAR albumról, valamint egy körbetekintésre a holland Wisseloord Studiokban, ahol az album keverésére és masterizálására kerül sor.

A MANOWAR basszusgitáros Joey DeMaio, a hosszú ideje velük együttműködő keverő mérnök Ronald Prent és a Grammy díjas mastering mérnök Darcy Proper bepillantást nyújtott felvételkészítés menetébe és egy olyan zenekar produkciós követelményeibe, amely világhírű a hangzásáról, ami hangosabb, mint bármely más bandáé és mégis ugyanannyira tiszta és tökéletes.

A világ minden pontjáról rajongók kerültek kiválasztásra, hogy képviseljék országukat, -híreket és új információkat kapva, amit megoszthatnak metáltestvéreikkel- és belehallgathassanak az első dalokba az új albumról, amely 2012 június/júliusában jön ki .

” Fontos volt számunkra, hogy a rajongók hallhassák először az új zenét. Végtére ez nekik készül!”-magyarázta Joey DeMaio.

DeMaio megígérte, hogy az ‘El Gringo’ mögött álló történet, amit nem lehet még fölfedni titoktartási okok miatt, hamarosan nyilvánosságra kerül, így kérte a rajongókat, hogy figyeljék a Facebook oldalat. Említette a ‘mozi’ szót miután a dalt lejátszották.

Az új album mindaz, amit eddig már ismertél és imádtál a MANOWAR-ban és még több”, – mondta DeMaio mostanság egy sajtókonferencián.

A MANOWAR főzenekarként fog föllépni néhány nyári fesztiválon, 10. évfordulóját ünnepelve a Warriors Of The World albumnak.

A The Circle-ről további információkat itt találsz: www.manowar.com/interactive

Fordítás: Döme Bernadett

MANOWAR új albumáról első 1 perces szám részlet az „El Gringo” című dalból!

Hogy tetszik?

Írd meg itt hozzászólásban véleményed.

Oszd meg!

Leave a Comment