MANOWAR – Joey DeMaio interjú

Az alábbi címmel jelent meg egy cikk a mai napon a hammerworld.hu oldalon.

„MANOWAR – JOEY DEMAIO NAGYON BÍZIK EGY MAGYAR KONCERTBEN”

„Joey-val aztán másnap a szálloda halljában találkoztunk, ahol természetesen szóba került a szerveződő magyarországi buli is. Először azonban az új albumról faggattuk ki.”

Ha három szóval kéne leírni, hogy jellemeznéd az új anyagot?

„Hangos, kemény, brutális.”

A hírek szerint folynak tárgyalások egy őszi budapesti koncertről is. Ha összejön, mire számíthatunk? Inkább a régi nagy sikerdalok vagy az új album dalai lesznek a főszereplők a programban?

„Azt, hogy milyen dalokat játszunk, nálunk mindig a rajongók döntik el. A honlapunkon lehet szavazni a koncertprogramra. A legtöbb szavazatot kapott nótákat fogjuk játszani a bulin – ez ennyire egyszerű. Jelenleg valóban folyik egy egyeztetés egy budapesti bulival kapcsolatban, és bízom benne, hogy eljutunk Magyarországra is, de erről többet egyelőre nem mondhatok. A magyar Manowar rajongóknak pedig azt üzenem, hogy a legutóbb meghirdetett koncert nem a mi hibánkból maradt el. Mindig is szerettük Magyarországot, és régóta vissza akarunk térni hozzátok. Most úgy tűnik, hogy megbízható partnerre találtunk Magyarországon is, úgyhogy készüljön mindenki, mert ha jövünk, lerobbantjuk a fejeteket!”

Teljes cikk és interjú:

http://hammerworld.hu/2012/06/22/manowar-joey-demaio-nagyon-bizik-egy-magyar-koncertben/

Oszd meg!

Leave a Comment