MANOWAR mánia a Facebookon

A Manowar rajongói különleges eseményen vehettek részt, ezúttal a világ minden tájáról. A zenekar mind a 4 tagja bejelentkezett a Facebookra és egy órán keresztül lehetett velük beszélgetni online.

„Ez egy spontán ötlet volt. Nagyon jók a visszajelzések a „Battle Hymns 2011” c. albumunkra. Ehhez hasonló üzeneteket kaptunk majdnem valós időben a Facebookon. A rajongóink a The Kingdom Of Steel online shopban történő megjelenést követően a szó szoros értelmében pillanatok alatt le tudták tölteni az albumot, a kiadás első napján. Szóval ezt akartuk megköszönni még akkor, azonnal”, – mondta a Manowar basszusgitárosa Joey DeMaio.

A beszélgetések alkalmával a sörről, motorozásról, lányokról és gitárokról volt szó, illetve az új albumról „Battle Hymns 2011” osztották meg velünk észrevételeiket a rajongók. A témák változatosak voltak és mind a zenekar, mind a rajongók jól érezték magukat.

„Robbantottunk!” mondta Eric Adams énekes, miután az esemény véget ért. Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint mikor a rajongókkal szemtől szemben találkozol – de a közvetlen kapcsolat az Interneten olyan közeli, amennyire csak lehet. Biztosan lesz még ilyen alkalom!”

A „Battle Hymns 2011” c. albumot egy speciális vendég teszi még különösebbé; a „Gyűrűk Ura” sztárja, Sir Christopher Lee. Jelenleg az album instant digitális változata letölthető, illetve a CD és a limitált kiadású bakelit előrendelések a www.thekingdomofsteel.com shopban adhatók le. Az „üzletben” a Karácsonyra való tekintettel most korlátozott számú dedikált CD-k és bakelitek is kaphatóak.

A „Battle Hymns 2011” Európában 2010. december 3-án, Amerikában és Kanadában pedig 2011. február 1-én kerül kiadásra.

Az album továbbá letölthető DRM-mentes digitális változatban, és limitált számban megrendelhető annak CD és limitált számú képes Bakelit változata is.

Track List:

  1. Death Tone
  2. Metal Daze
  3. Fast Taker
  4. Shell Shock
  5. Manowar
  6. Dark Avenger
  7. William’s Tale
  8. Battle Hymn

Bonus Tracks:

  1. Fast Taker – Koncertfelvétel Abileneben (Taylor City Expo Center Arena, Texas) – 1982. Július 31.
  2. Death Tone – Koncertfelvétel Dallasban (Reunion Arena, Dallas, Texas) – 1982. Augusztus 1.

Ha tudni szeretnéd, mikor lesz a legközelebbi chatelési lehetőség a banda tagjaival a Facebookon, lájkold a Manowar hivatalos Facebook oldalát: www.facebook.com/manowar – a legközelebbi chatelési lehetőségről itt olvashatsz majd!

További információért keresd az alábbi weboldalakat:

www.manowar.com
www.facebook.com/manowar
www.magiccirclemusic.com

Idézetek a Manowar rajongóktól a www.facebook.com/manowar -ról:

Sebastian S.: „Most hallgatom a Dark Avengert. Christopher Lee munkája félelmetes. Remélem, lesz még dolga a Hammer Of The Gods felé is.. Nem tudom nem hallgatni az új Battle Hymns-t. Ez az új erő ezekben a régi dalokban szétzúzza az agyamat.”

Tamás H.: „Nem kérdés! Az album biztos egy nagy kick ass lesz! Hail!”

Steven J.: „Megrendeltem az albumot tegnap. Megvan a digitális letöltés. Mekkora egy album!! Hail and Kill Új-Zélandról!”

Deane P.: „Le vagyok nyűgözve, mennyire jó! :P Nem gondoltam volna, hogy az eredetit még lehet űberelni”

Lyrian S.: Köszönjük, a mestermű javítását, várakozáson felüli lett! Hail Dániából és Görögországból”

Matt F.: „Minden idők egyik legjobb metál albumát még jobbá tettétek! Kivételes!”

Giovanna F.: „Én még mindig nem tudom megmondani, hogy melyik tetszik jobban!!!! De a Dark Avenger meghatott! Elképesztő! Az év legjobb beszerzése! Kösz fiúk, alig várom a CD-t! :D Hail!”

Danny G.: „A fenébe srácok… tényleg felülmúltátok magatokat ezzel… nagyszerű munka, most aztán izgatottan várom a Hammer of The Gods-ot… Nagyon jó hallani, ahogy Donnie veletek tép újra… 180 barátom fists up in the air and counting… hail testvéreim, jó éjszakát! Manowar Kills!”

Giovanna F.: „Köszönöm fiúk, azért, amit az elmúlt 12 órában hallgattam. Köszönöm Joey a William’s Tale! És köszönöm nektek, hogy mindent tökéletesen csináltok! A Metal gyógyít! Hail!”

Angol:

Sebastian S.: „I’m listening now to Dark Avenger. Christopher Lee is doing an awesome job. Hope that he has some work to do for Hammer Of The Gods. Can’t stop listening the new Battle Hymns. This new power in these old songs is just shattering my mind.”

Tamás H.: „No doubt! The album sure kicks ass! HAIL!”

Steven J.: „Ordered my copy a yesterday. Got the digital download. What an album, Hail and Kill from New Zealand.”

Deane P.: „I’m amazed about how good it is :P i thought it was amazing before so didn’t think the original album could be topped :D”

Lyrian S.: „Thank you for improving a masterpiece beyond anyone’s expectations!! Hail From Denmark & Greece

Matt F.: „You’ve taken one of the greatest metal albums of all time and made it even better. Exceptional.”

Giovanna F.: „I still cannot tell which one I like better!!!! But Dark Avenger made me cry! Amazing! Best purchase of the year! Thank you, guys! Just can’t wait for the cd! :D HAIL!”

Danny G.: „Damn guys…. you really outdid yourselves on this one…….. great job now I anxiously await Hammer Of The Gods…… great to hear Donnie tearing it up with you guys again….. 180 of my friends fists up in the air and counting…. hail my brothers and goodnight….. ManOwaR kills!”

Giovanna F.: „Thank you guys, for what I’ve been listening to the last 12 hour! Thank you Joey, for William’s Tale! And thank all of you, who made everything just perfect!! Metal heals! HAIL!”

Oszd meg!

Leave a Comment