MANOWAR – Warriors Of The World kapható új kiadásban

MANOWARA WARRIORS OF THE WORLD 10. évfordulójának alkalmából újra kiadott, vadonatúj albuma már kapható az iTunes oldalán és a „Metal On Demand” áruházban!
A 10. évforduló alkalmából kiadott Warriors Of The World c. albumot teljesen újrakeverték és egy bónusz track is helyet kapott az új kiadású lemezen, mely szerte a világon 111 helyen érhető el az iTunes weboldalról, valamint a világszerte letölthető a hivatalos MANOWAR digitális online áruházából: www.metalondemand.com.
A legkelendőbb album vadonatúj kiadása tartalmazza a House Of Death  eddig kiadatlan élő verzióját, amelyet az angliai Birmingham-ben vettek fel, a 2011-es Battle Hymns turné alkalmával, amikor a MANOWAR a 16 év távollét utáni, Egyesült Királyságba történő, diadalmas visszatérését ünnepelte.
A fent írt album, vagyis a „WARRIORS OF THE WORLD 10TH ANNIVERSARY REMASTERED EDITION” CD kiadása tavasszal fog megjelenni, és elsőként az elkövetkezendő The Lord Of Steel Tour második sorozata idejétől kezdve lesz elérhető, márciusban.
Warriors Of The World, Unite!
Oszd meg!

Leave a Comment