MCF 2009. Sajtóközlemény és Jegyinformáció

III. Magic Circle Fesztivál, 2009 - jegyA Magic Circle Fesztivált új helyszínre hívta a szirén csábító éneke!

– „They can’t stop us, let them try, for heavy metal come to Loreley in July!” (Hiába próbálnak megállítani, a Heavy Metal eljön júliusban Loreley-be!) A Manowar készen áll rá, hogy kirobbantsa energiáját a következő Magic Circle Fesztiválon! 2009. Július 18-án a Metál a németországi Loreley mitológiájával, mágiájával és legendájával találkozik. A németországi Rajna folyó mellett, egy domb tetején a Manowar szövetségeseivel HolyHell, Metalforce (és további még be nem jelentett zenekarral), felébreszti a Loreley szirénjének haragját a Heavy Metallal. A 2009-es fesztiválon további különleges vendégek is részt fognak venni, többek közt a ma is legendás Wolfgang Hohlbein; Németország leghíresebb fantasy szerzője.

Ebben az évben a szirén hangja a hatalmába keríti a heavy metal erejét, és az összes metal harcost felszólítja, hogy csatlakozzon a Manowar küzdelméhez, a heavy metal szellemében. A fesztivál 2009. Július 16-án, délután kezdődik, a Manowar zenekar harcosait a legkitűnőbb Németországi kínálattal jutalmazza meg; szépséggel, romantikával, a veszéllyel, a történelemmel és a legendával… és ez még csak a helyszín!

A jegyek csak most, az értékesítés előtt a 75 EURO-ért kaphatóak a die-hard rajongóknak. Hamarosan elérhetőek lesznek a jegyirodákban is de előtte még a Manowar elkészítette új „2009 Magic Circle Festival Ultimate Fan csomagját” mely korlátozott ideig és mennyiségben kapható. Az fent írt jegyek az alábbi címen érhetőek el: www.magiccirclefestival.com

Ez azt jelenti, hogy a keresés folytatódik, a Manowar tájékoztatja rajongóit a továbbiakról, a további metal fellépőkről.

Oszd meg!

Leave a Comment