Megújult a manowar.hu

Legnagyobb bánatunkra 2011-ben nem volt Magic Circle Fesztivál, pedig bizonyára sokan vártuk idén is. Ezen ürességet kihasználva gondoltunk egy merészet, és a régóta tervezett oldal újítást végre befejeztük…

2008, manowar.huOldalunk 2008 óta működik, 2010 elejétől már a Manowar Hivatalos Magyar nyelvű oldalaként; a manowar.hu címen működtettük tovább az oldalt. Senkit sem szeretnénk untatni a technikai részletekkel, de annyit szeretnénk megosztani veletek, hogy az első weboldal, még teljesen manuálisan működött, minden egyenként, laponként szerkesztettünk, ami azonban nagyon macerás volt és sok időt vett igénybe. A webcím változásával 2010-ben az oldal is megújult, átálltunk egy modernebb rendszerre, ami további lehetőségeket jelentett a látogatóknak, azonban a rengeteg rendszerhiba miatt továbbra is elégedetlenek voltunk. Mostani megújulásunkkal megpróbáltuk a képességeinkhez és a lehetőségeinkhez képest a legjobbat kihozni az oldalból.

2010, manowar.hu2010, manowar.hu2010, manowar.hu2010, manowar.hu

Reméljük, az oldal életében eddig történtek (fesztiválok, házibulik, találkozás Eric-el, stb.) mindenkinek kellemes emlékek maradnak, és örömmel gondoltok majd vissza ezekre a pillanatokra. A manowar.hu lassan két éve képviseli a Manowar zenekart Magyarországon, amit szeretnénk megköszönni nektek! Reméljük, a jövőben megyünk még együtt Manowar koncertre,  legyen szó külföldről, vagy akár belföldről. Bízzunk benne, hogy ha idén nem sikerült, hátha jövőre eljön hozzánk a zenekar! (Remény az mindig van, már csak egy jó szervező kellene!)

2011, manowar.huA manowar.hu mától új páncélban harcol tovább, az előző, sajnos hibát-hibára halmozó rendszerrel ellentétben az új felületen rengeteg új lehetőség nyílik a regisztráltaknak. Mostantól: majdnem minden cikkhez hozzá lehet szólni, képeket, egész fotógalériákat tudtok feltölteni az oldalra és beszámolókat is tudtok nekünk küldeni. Minden képnek, minden beszámolónak nagyon örülünk, hiszen látogatóink véleménye fontos nekünk, továbbá a célunk, hogy a Manowar Budapestre jöjjön; ehhez azonban aktívnak kell lennünk, hogy lássák, hogy Magyarország várja őket!

Végezetül engedjétek meg, hogy elmeséljük, hogyan ismertük meg a Manowar-t:
A 90-es évek közepén ismertük meg a zenekart, azóta „kísértenek” minket. Legelső találkozásunk egy Manowar pólónak köszönhető, a 10. évfordulónkat pedig egy Manowar koncerten ünnepeltük meg, Bulgáriában. Azóta is sok meglepetést okoznak nekünk. Túl azon, hogy a szeretjük a zenéjüket, szebbnél-szebb helyekre juttattak el minket a turnéjukkal és általuk ismerhettünk meg benneteket is, amit ezúton is szeretnénk megköszönni nektek és nekik is!

Meséld el nekünk te is, hogyan ismerkedtél meg a Manowarral, vagy küldd be élménybeszámolódat arról a Manowar koncertről, amelyiken te is ott voltál! Ok, írok egyet!

MMC

Oszd meg!

Leave a Comment